Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 05 26

Įvertinkite: Vincentas Linkevičius dainos „Dance the Night“ klipe nusifilmavo su būriu gražuolių

Dainininkas Vincentas Linkevičius, išgarsėjęs pirmajame LNK šou „Lietuvos balsas“ sezone, gerbėjams pristato dainos „Dance the Night“, su kuria pasirodė nacionalinėje atrankoje į 2013-ųjų „Euroviziją“, vaizdo klipą.
Vincentas Linkevičius
Vincentas Linkevičius / Asmeninio albumo nuotr.

Spalvingame vaizdo klipe V.Linkevičius nusifilmavo su gausiu būriu gražuolių.  „Tai – aštuoniasdešimtųjų metų stiliaus daina, kuri man labai patinka. Tai šviežias, nuotaikingas ir gaivus kūrinys“, – anksčiau apie dainą Žmonės.lt sakė Vincentas. 

Klipą paaiškina taip: „Jame dominuoja vakarėlio vaizdai, turtas ir apatija. Vaizdo klipe kuriame prabangaus ir snobiško vakarėlio įspūdį. Aplink bus matomi gražūs žmonės su savo keistais fetišais ir dažnai pasirodančia tuštybe.“

„Dance The Night“ vaizdo  klipo filmavimai vyko prieš metus. Tik dabar atlikėjas nusprendė, kad pats laikas jam išvysti dienos šviesą. Po pirmojo Vincento klipo „Win The World“ sėkmingo starto, atlikėjui Vincentui ir klipo režisierei Alginai Navickaitei kilo įdėja sukurti dar vieną profesionalų lietuvišką muzikinį klipą. 

„Užmojai tapo dar didesni. Su komanda norėjome parodyti Lietuvai kažką naujo, tad nusprendėme nufilmuoti klipą vienu kadru, tai buvo didžiulis iššūkis, nes lietuviai anksčiau nėra to darę. Esu patenkintas nuostabia, vieninga komanda, kuri įdėjo begalę laiko ir pastangų. Mes turėjome vieną tikslą – padaryti įdomų, bei kokybišką darbą. Džiugu buvo matyti entuziastingai nusiteikusius modelius-aktorius, kuriems filmuotis be marškinėlių atrodė visiškai natūralus dalykas“, – vardina Vincentas. 

Pamatyti dainos „Dance the Night“ vaizdo klipą galite čia, įvertinti – komentaruose. 

VIDEO: Vincent Link - Dance The Night [Official video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius