-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 01

Jeronimas Milius ir Česlovas Gabalis kovo 8-osios proga moterims dovanos rokerišką koncertą

Nors apie Moters dienos reikšmę ir prasmę neretai atsiliepiama su dvejonės gaida, kovo 8-ąją gatves užplūstančių vyrų su gėlėmis rankose vaizdinys kalba pats už save. Tai puiki diena priminti brangiai moteriai, kad ji yra mylima, svarbi, reikalinga ir vyrai šia proga sėkmingai naudojasi.
Jeronimas Milius ir Česlovas Gabalis
Jeronimas Milius ir Česlovas Gabalis / Organizatorių nuotr.

Ne išimtis keturi scenos džentelmenai – Jeronimas Milius, Česlovas Gabalis, Feliksas Zakrevskis (fortepijonas) ir Juozas Martinkėnas (gitara) – kovo 8 d. Kėdainių arenoje dovanosiantys išskirtinai skanų koncertą moterims ir gero, subrandinto bei kokybiško roko, baladžių žanro mylėtojams.

Koncerto programoje – gražiausios visų laikų roko baladės, romantiškas, švelnus skambesys bei klasikiniai roko hitai. Ausis palies nemažai žinomų atlikėjų, grupių. Savo vietą programoje atras Rod‘o Stewart‘o, Sting‘o, grupės „Scorpions“, Bryan‘o Adams‘o bei daugelio kitų scenos grandų kūriniai. Laiko patikrinti bei tūkstantinių minių pripažinti hitai suskambės naujai, kiek kitaip nei įprasta, tačiau ne mažiau skaniai.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Koncerto „Moterims“ akimirka
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Koncerto „Moterims“ akimirka

Jeronimo Miliaus ir Česlovo Gabalio atliekama muzikinė programa „Gražiausios baladės“ gyvuoja vos metus, tačiau atliekant ją jau suspėta aplankyti bei pelnyti ne vieno Lietuvos miesto simpatijas. Nepaisant neretų pasirodymų, pasak dainininkų, kiekvienas koncertas yra ypatingas ir net skirtingas, kadangi atlikėjai kaskart stengiasi papildyti programą naujais kūriniais, kad būtų smagiau ir patiems muzikantams, ir tiems, kurie į koncertą ateis ne pirmą kartą.

„Gražiausių baladžių“ koncertai su Česlovu Gabaliu ir Feliksu Zakrevskiu darosi vis jaukesni, nes ir taip būdami geri draugai, mes labai smagiai ir gerai leidžiame laiką kartu, ant scenos. Koncerte skamba įvairiausios puikiai žinomos melodijos, tik jos nepaslėptos po būgnais ir gitarų fūzais, o maksimaliai „nurengtos“ bei pridengtos tik pora instrumentų“, – mintimis apie koncertinės programos išskirtinumą dalijosi Jeronimas Milius.

Anksčiau koncertavęs dviejų vokalistų ir pianisto trio nuo šiol programos skambesį papuoš dar vienu instrumentu. Šventiniame kovo 8-osios koncerte taip pat pasirodys gitaros virtuozas Juozas Martinkėnas. Kvarteto sudėtis – du vyriški balsai fortepijono bei gitaros sąskambių fone, kitoks žvilgsnis į kūrinius žada šį tą neįprasto ir naujo. Įvairioms roko baladėms dažniausiai reikia masės, grupės, orkestro, o šiame koncerte atlikėjai pasirodys dviese, pritariant fortepijonui ir gitarai, tad, kaip sako patys muzikantai, bus pakankamai nuogi.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Koncerto „Moterims“ akimirka
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Koncerto „Moterims“ akimirka

Atlikėjai nekvestionuoja kovo 8-osios šventės grožio ir dalijasi mintimis, esą tai šviesi diena, kuri kartas nuo karto primena, jog galima padovanoti gėlytę mylimai moteriai bei juokaudami sako, kad ši šventė padeda sušvelninti situaciją tarp vyrų ir moterų. Anot jų, šią dieną primenama, kad galima maloniai nustebinti mamą, sesę ar mylimąją. Tiek Jeronimas Milius, tiek Česlovas Gabalis pripažindami, kad koncertą dedikuoja moterims, sako nepamiršę, jog į renginį jas kas nors atlydės. „Nereikia nusiteikti, kad jei ateisi į koncertą, reikės miegoti, klausyti, kaip Gabalis su Miliumi visoms pataikauja ir aiškina, kokios jūs gražios... Aišku, kad jūs gražios! !“, – juokdamasis sako Jeronimas Milius. Koncertas miegoti netrauks, o greta lyriškų kūrinių skambės ir roko klasika.

Atlikėjai moterims linki tikėti ir pasitikėti vyrais bei mylėti juos taip, kaip ir vyrai myli jas, būti gražioms, kokios jos ir yra, ir dar labiau žydėti. Žinoma, daugiausia gražių intencijų, dėmesio ir nuoširdumo skambės koncerte. „Žinote, vyrams kovo 8-ąją tenka rinktis, kur nusivesti savo damą: į baletą, kurio dažnas negali pakęsti, ar ateiti į mūsų koncertą, paklausyti legendinių roko hitų bei abiems gerai praleisti laiką“, – juokaudamas sako Jeronimas. Koncerto programa subalansuota įvairaus muzikinio skonio klausytojams.

Prasmingi tekstai, nebanali muzika, gyvenimo saldumo ir jausmų harmonijos prisodrintos baladės bei romantiškai vaiskus rokas išskirtiniame kovo 8-osios koncerte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius