-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 02

Kerbedžio jubiliejiniuose koncertuose liejasi aitros

Praėjusį penktadienį Panevėžyje atlikėjas Kastytis Kerbedis pradėjo savo jubiliejinį karališkąjį turą per Lietuvą „30 metų scenoje“.
Kastytis Kerbedis
Kastytis Kerbedis / „JP music“ nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, jog antrajame anšlaginiame koncerte šeštadienį gerbėjos aistringai išbučiuotas nepakartojamo vokalo savininkas bei populiarusis atlikėjas net žado neteko – to dar nebuvo.

Jau įvykusiuose trijuose karališkojo turo koncertuose (Panevėžyje ir Alytuje), K.Kerbedžio gerbėjai nenustoja stebinti atlikėją.

„Tai nepakartojama. Netikėjau, kad tiek žmonių ateis į mano koncertus. Esu be galo laimingas ir dėkingas klausantiems tikrą, o svarbiausia, gerą muziką“, – sakė balsingasis atlikėjas.

Be gėlių, kitų dovanų, K.Kerbedis koncertuose apdovanojamas ir netikėtais gerbėjų bučiniais. Koncerte Panevėžyje, kai kaip visada įpratęs laisvai bendrauti su žiūrovais Kastytis stryktelėjo nuo scenos ir dainuodamas patraukė į žiūrovų salę. Viena moteris net atsistojusi akivaizdžiai rodė dėmesį dainininkui ir dainavo bei mojo jam. Kai Kastytis priartėjo, be jokių daug ceremonijų gerbėja stvėrė dainininką į glėbį ir išbučiavusi laiminga klestėjo į vėl atsilaisvinusią kėdę.

„Na, to dar nėra buvę. Užspaudė mane kaip reikiant. Kaip ten bebūtų, vienareikšmiškai. Viskas gerai“, – juokiasis K.Kerbedis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius