Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 03 30

„Lofte“ – viena perspektyviausių indie folk grupių iš Olandijos

Indie folk ir muzikinių atradimų gerbėjų džiaugsmui balandžio 5 d. į menų fabriką „Loftas“ atvyksta indie folk grupė „Matt Winson“ iš Nyderlandų. Viena perspektyviausių olandų grupių Vilniuje pristatys debiutinį albumą „Woodfalls“.
„Matt Winson“
„Matt Winson“ / Asmeninė nuotr.
Temos: 2 Muzika „Loftas“

Originaliu skambesiu, kerinčiu vokalu ir provokuojančiais dainų tekstais išsiskirianti grupė neslepia, kad jų kūriniuose nestinga džiazo, progresyvaus folko ir pop muzikos įtakų.

Pusiau olandų, pusiau latvių kolektyvas šiuo metu reziduoja ir kuria Leiden mieste Olandijoje. Karjerą pradėję dviese – vokalistas ir gitaristas Matthijsas Steur bei multiinstrumentalistas Pieteris van Winsen, netrukus į komandą jiedu pasikvietė būgnininką Thomą van Winse ir latvį trimitininką Magnussą Baugis.

VIDEO: Matt Winson - Into Pieces (Official Video)

Nors grupė skaičiuoja tik antrus kūrybinės veiklos metus, jau spėjo išleisti EP, pasirašyti kontraktą su „V2 Recors Benelux“ įrašų kompanija ir „Wisseloord Studios“ studijoje įrašyti debiutinį albumą „Woodfalls“.

Pristatinėdami pirmąjį savo albumą, kurį įrašė bendradarbiaudami su prodiuseriu Fredericu Gervais ir „Grammy“ laureatu Balazs Rovert, vaikinai kovo mėnesį keliauja po Europą ir, balandžio 5 d., užsuks į Vilnių. „Matt Winson“ koncertas vyks Vilniaus menų fabrike „Loftas“.

VIDEO: Matt Winson - The River (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius