Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 25

Pirmąkart Lietuvoje koncertuosiantis Tomas Odellas pristato naują vaizdo klipą

Lapkričio 24 dieną 26-ąjį gimtadienį atšventęs Tomas Odellas ne tik paskelbė gastrolių „Wrong Crowd Tour“ datas, tarp kurių – ir koncertas Lietuvoje, bet ir pristatė naują vaizdo klipą.
Tomas Odellas
Tomas Odellas / Asmeninio archyvo nuotr.

Žinomas britų dainų autorius ir atlikėjas, pelnęs prestižinius „BRITs“ ir „Ivor Novello“ apdovanojimus, savo pirmąjį koncertą Lietuvoje surengs kitų metų kovo 20 d.

Šiandien, vos prasidėjus oficialiai prekybai bilietais į pasirodymą Vilniuje, Tomas Odellas pristatė naujausią savo vaizdo klipą „Silhouette“. Šis kūrinys tapo penktuoju singlu iš šią vasarą pasirodžiusio antrojo muzikanto albumo „Wrong Crowd“.

Daina „Silhouette“ pačiam muzikantui primena populiaraus amerikiečių atlikėjo Billy Joelio kūrybą.

„Įrašinėdamas naujo albumo dainas nesistengiau įtikti klausytojams, tiesą sakant, man buvo visiškai nesvarbu, ką jie pagalvos. Iš visų kūrinių išskirčiau būtent „Silhouette“, kuri yra mažiausia „kieta“ albumo daina, tačiau dėl šios priežasties man ji pati mėgiamiausia“, – sako Tomas Odellas.

VIDEO: Tom Odell - Silhouette (Official Video)

Naująjį solo albumą „Wrong Crowd“ Tomas Odellas įrašė kartu su Adele, „Arctic Monkeys“ ir „Kasabian“ bendradarbiaujančiu prodiuseriu Jimu Abbissu. Įrašas, kurį labiausiai išgarsino hitu tapusi daina „Magnetised“, pateko į populiariausių topus Didžiojoje Britanijoje, Belgijoje, Prancūzijoje, Airijoje, Austrijoje, Čekijoje, Lenkijoje, Nyderlanduose, Vokietijoje, Ispanijoje, Italijoje, Švedijoje, Šveicarijoje, JAV ir Naujojoje Zelandijoje. Prie „Wrong Crowd“ sėkmės nemažai prisidėjo ir populiarus Holivudo aktorius Kevinas Spacey, nusifilmavęs Tomo Odello dainos „Here I Am“ vaizdo klipe. Publikai naujos dainos pirmą kartą buvo pristatytos koncertinėse gastrolėse „No Bad Days Tour“, į kurių pasirodymus buvo išpirkti visi bilietai.

Bilietus į Tomo Odello koncertą Lietuvoje jau galima įsigyti visose „Bilietų Pasaulio“ kasose ir internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius