-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 20

„Radistų“ gimtadienyje – moderniausių technologijų arsenalas

Sukelti emocijų laviną, išvesti iš proto ir priversti skanduoti „Dar!” – su tokiu nusiteikimu kovo 7-osios laukia „ZIP FM“ eterio ikonos ir jų draugai – žymūs atlikėjai bei didžėjai. Tą naktį Ūkio banko teatro areną įspūdingu reginiu sprogdins 6-asis „Radistų“ gimtadienis „Absolut Transformation“.
„Radistai“
„Radistai“ / Asmeninio albumo nuotr.

Šią erdvę savo energijos iškrovomis didžėjų tandemas jau purtė pernai. Praėjusio „Radistų“ gimtadienio liudininkai patvirtintų – buvo stipru. Klubinėtojų dievinama muzika, spalvinga ją kuriančių ir atliekančių asmenybių draugija bei reginys, talpinantis tiek komponentų, kad nuo jų daugeliui susisuko galva: nepriekaištingas garsas, LED ekranai, dekoracijos, karščiu alsuojantys šokėjų kūnai ir euforija skęstant balionų lietuje...

„Orgazmas visoms juslėms – šiemet jis bus dvigubas, nes renginio scenarijus tapo dar turtingesnis, o šiuolaikinių technologijų, kurios bus panaudotos, arsenalas – dar rimtesnis“, – užtikrino organizatoriai.

Šeštasis „Radistų“ gimtadienis Ūkio banko teatro arenos erdves transformuos į didžiausią klubą Vilniuje tą naktį ir tikėtina, jog publikos lūpose šis vakarėlis dar ilgai bus apibūdinamas epitetu „legendinis“.

Tuo, kad fiestos šeimininkams Jonui Nainiui ir Rolandui Mackevičiui pavyks visas savo idėjas realizuoti, neabejoja jų kviestiniai svečiai. Jie ir patys kovo 7-ajai ruošia daugybę staigmenų – specialų pasirodymą gludina „G&G Sindikatas“ bei atlikėjai, su kuriais bendradarbiauta įrašinėjant „Radistų“ albumą „On Air“. Pastarojo pristatymas Teatro arenoje – viena šventinės nakties „vinių“.

„Saulės kliošo“ vokalistė Justė Starinskaitė, kurios balsas papuošė šios kompaktinės plokštelės kūrinius, neabejojo, kad gyvas dainų atlikimas publikai dovanos išties ypatingų emocijų. „Tikiu, kad tai ne paskutinis kartas, kai tenka bendradarbiauti su „Radistais“. Tai faini ir pašėlę žmonės, su kuriais labai lengva rasti bendrą kalbą, todėl dirbti drauge yra smagu, o ir rezultatas abi puses džiugina“, – kalbėjo J.Starinskaitė.

Justinas Jarutis – virš 600 tūkst. kartų „Youtube“ peržiūrėto vasariško himno „At the Sun“ „bendradarbis“ – irgi negailėjo šiltų žodžių solenizantams: „Nesumeluosiu pasakęs, jog nesitikėjau, kad ši daina sulauks tokio milžiniško populiarumo. Buvau nustebintas, o kartu ir labai džiaugiuosi tuo, ką sukūrėme. Nuotaika puiki, tad neabejoju, kad ir „Absolut Transformation“ bus kažkas nerealaus. Ruošiame šiai nakčiai kai ką įspūdingo... Visgi teišlieka ši intriga iki lemiamo momento“.

Kastis Torrau ir Donatello „Absolut Transformation“ naktyje pirmąkart gyvai pristatys savo sukurtą „Radistų“ kūrinio „Everything“ remiksą. „Radistus“ pavadinčiau projektu, kurio varomoji jėga – daug entuziazmo, jaunatviškos energijos ir šmaikštumo. Jie generuoja stiprias idėjas, puikai jaučia publiką ir nusimano, ko reikia, kad jai būtų gera. Šis gimtadienis išaugo į dar didesnį – tai rodo, kad kažkokių lubų nėra. Linkiu tęsti tą procesą!“, – sveikino „Radistus“ Kastis Torrau.

Ūkio banko teatro arenoje tokios didelės auditorijos ausis taipogi pasieks drauge su Vaidu Baumila „Radistų“ įrašytos dainos „To the Stars“ remiksas, kurį sukūrė Mindaugėlis. Didžėjus šventės kaltininkus apibūdino kaip mėgstančius „pasivaikščioti plonu ledu“, bet pavergiančius širdis aštriu humoru ir charizma. „Jų koziris – gebėjimas „užkabinti“ ir keturiolikmetį, ir tą, kuriam dvidešimt ar visi keturiasdešimt“, – pabrėžė Mindaugėlis.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius