-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 12

„Rihanna Tribute“ projekte – įvaizdį pakeitusi „Lietuvos balso“ finalininkė Valerija Iljinaitė

Jau šį penktadienį įvyks pirmasis viešas gyvo garso koncertas naujai atsidariusiame kokteilių bare „Lotus“ Vilniaus centre. Penktadieninių koncertų programą atidarys „Lietuvos balso“ finalininkė Valerija Iljinaitė su šokių muzikos projektu „Tribute to Rihanna“.
„Rihanna Tribute“ projekte – įvaizdį pakeitusi „Lietuvos balso“ finalininkė Valerija Iljinaitė
„Rihanna Tribute“ projekte – įvaizdį pakeitusi „Lietuvos balso“ finalininkė Valerija Iljinaitė / Rasos Kijakauskienės nuotr.

„Džiaugiuosi, kad šis projektas įgauna pagreitį. Man asmeniškai labai patinka šios dainininkės energija – aš irgi retai nustygstu vietoje, ypač scenoje“, – sako jauna ir perspektyvi atlikėja V.Iljinaitė.

TV projekte „Lietuvos balsas“ išgarsėjusi, su „Eurovizijos“ nugalėtoju Aleksanderiu Rybaku dainavusi ir stilingiausia projekto dalyve tituluota Valerija jau šį penktadienį žiūrovus žada nustebinti nauju, drąsiu įvaizdžiu.

Projekto „Tribute to Rihanna“ repertuaras sudarytas iš šiuolaikinės šokių muzikos dievaitės Rihanna hitų. Kartu su Valerija kokteilių bare pasirodys ir dvi šokėjos. „Kviečiame aplankyti naują vietą Vilniaus centre. Atsidarėme tik prieš savaitę, todėl „Tribute to Rihanna“ yra mūsų dovana būsimiem klientam – renginys bus nemokamas“, – sako „Lotus“ šeimininkė Rosita.

Taip pat ji priduria, kad visiem dar nežinantiems, kur yra naujai atsidaręs „Lotus“, kelią padės surasti dangaus prožektorius. Jis bus matomas net už 3-5 km ir informuos, kur link eiti. „Penktadienį vakare žiūrėkite į Gedimino prospekto pusę“, – šypsodamasi užduotį rasti „Lotus“ palengvina Rosita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius