-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 30

Ruslanas Kirilkinas pirmą kartą aplankė Dubliną

Merginų grupė „69 danguje” ir atlikėjas Ruslanas Kirilkinas šeštadienį Dubline surengė vasaros atidarymo koncertą. Didžiojoje Britanijoje įsikūrusi tarptautinė renginių organizavimo agentūra „Events For You” prieš koncertą Dubline atlikėjus pakvietė paviešėti Londone, kur jie smagiai praleido laiką ir susitiko su draugais, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas

Koncerto Dubline metu dainininkai atliko visas savo geriausias dainas, publika net kelis kartus prašė pakartoti. Tarp žiūrovų grupės „69 danguje“ vokalistė Karina Krysko pamatė ir savo buvusią klasės draugę, kurios nematė per 10 metų – tai buvo malonus siurprizas abiem mokyklos laikų draugėms. Merginų grupė tautiečiams pristatė ir savo naujausią dainą, kuri dar nėra skambėjusi Lietuvoje – „Žalios Rūtos“, kuri buvo sutikta audringomis ovacijomis. „Jaučiamės čia kaip namuose, nes koncertuojame Airijoje jau ne pirmą kartą, labai smagu sutikti savo gerbėjus ir kol būsim laukiamos, tol lankysime juos šioje nuostabioje saloje“, – atviravo atlikėjos.

Tuo metu R.Kirilkinas prisipažino, kad prieš koncertą itin jaudinosi: „Gal dėl to, kad čia esu pirmą kartą ir nežinojau, ko tikėtis, bet vos po pirmos dainos supratau, kokia nuoširdi ir linksma publika susirinko.“ Atlikėjas atviravo, kad Dublinas jam paliko gerą, šilto ir jaukaus miesto įspūdį. „Kadangi dieną prieš koncertą laiką leidau Londone, kur viešėjau jau ne pirmą kartą, galiu palyginti šiuos du miestus. Londonas – jaunimo ir galimybių miestas, o Dublinas – tai vieta, kur galima sukūrus šeimą laimingai gyventi“, – sako jis.

Laisvu nuo koncertų metu atlikėjai grožėjosi Dublino centru, laiką smagiai leido parduotuvėse, užkandžiavo airiško maisto restorane. Po pasirodymo R.Kirilkinas su draugų kompanija išvyko pasigrožėti naktiniu Dublinu, aplankė keletą vietinių aludžių. „Man patinka laisvi, atsipalaidavę ir niekur neskubantys airiai, labai jaučiasi, kad jų gyvenimo būdas yra kiek kitoks, nei lietuvių. Labai gerai praleidau laiką ir tikiuosi dar ne kartą čia apsilankyti“, – sako R.Kirilkinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius