-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 04

Tarptautinių apdovanojimų laureatai „BrassBastardz“ ketvirtadienį triukšmaus „Vasaros terasoje“

„Sakiau, kad bus giedra“, – Joninių išvakarėse, po audringos dienos nušvitus saulei, Vilniaus mokytojų namų kiemelio scenoje šypsojosi „Empti“ vokalistė Giedrė. Tą vakarą grupė surengė dar vieną įsimintiną ciklo „TUBORG Liquid Soundtrack“ koncertą. Ciklas tęsiasi – iškart po „mindauginių“, liepos 7-ąją, „Vasaros terasoje“ pasirodys džiazo, funk ir elektronikos sintezę kurianti grupė „BrassBastardz“, beje, turinti rimtą progą švęsti.
BrassBastardz
BrassBastardz / Nuotr. Fotelier

Prieš porą savaičių „BrassBastardz“ ketvertukas grįžo iš Londono, kur dalyvavo tarptautiniuose muzikos apdovanojimuose „The People‘s Music Awards“. Tiesa, sakyti „dalyvavo“ būtų per daug santūru – muzikantams įteikta geriausios šokių ir elektroninės muzikos grupės statulėlė! Be to, „BrassBastardz“ yra pirmieji lietuviai, pakliuvę į trejus metus rengiamų ir kontraktų su leidyklomis neturintiems atlikėjams skirtų apdovanojimų nominacijas.

Pažymėję laimėjimą su visais gerbėjais, draugais bei artimaisiais „BrassBastardz“ – Alvydas Mačiulskas, Aurimas Rimeikis, Daiva Starinskaitė ir Marijus Aleksa –  žada naujomis jėgomis kibti į tai, ką moka daryti geriausiai – muzikuoti, kombinuoti, transformuoti ir sintetinti garsus, skirtingas nuotaikas, vokalą ir instrumentus, gyvą ir elektronišką. Gerbėjams belieka tikėtis naujų darbų rezultato – tiesa, vos prieš pusmetį pasirodė ilgai lauktas grupės albumas „Synthezatorium“, kuriame yra ir „The People‘s Music Awards“ apdovanojimą pelnęs kūrinys „Bubble in a Trouble“.

Belieka priminti, kad kvarteto šaknys siekia beveik dešimtmečio senumo įvykius, kai „BrassBastardz“ apšildė suomių genijų Jimi Tenor. Vėliau koncertų trūko, bet melomanai į kolekcijas galėjo patalpinti tikrą lietuviškos muzikos retenybę – vinilines plokšteles, nukeliavusias ir tolokai už šalies ribų. Pirmasis grupės albumas, išleistas 2009-ųjų pabaigoje, buvo pavadintas „Waiting“ ir, galima sakyti, grąžino „BrassBastardz“ į koncertų sales ir gerbėjų glėbius.

„TUBORG Liquid Soundtrack“ su „BrassBastardz“ ketvirtadienį, liepos 7-ąją, startuoja 18 val. Kaip ir visi serijos koncertai, šis – visiškai nemokamas. Prieš ir po pasirodymo „Vasaros terasoje“ didžėjaus DJ Mille King (Island Music, Švedija) ir Vaiperis (Despotin’ Beat Club). Tolimesni „TUBORG Liquid Soundtrack“ jau žinomi ir įsidėmėtini – į sceną kops „Antis“ (liepos 21 d.), „G&G Sindikatas“ (rugpjūčio 4 d.), Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings duetas „Ball & Chain“ (rugpjūčio  18 d.) bei „Happyendless“ (rugpjūčio 25 d.).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius