Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 05

Vidas Bareikis sudrebino Raudondvarį: iki scenos atvyko su „Ferrari“

Šeštadienį Raudondvaryje vykstančiame 10 valandų trukmės festivalyje „M.A.M.A. vasara“ pasirodo 18 žinomiausių šalies atlikėjų ir grupių, tarp kurių – ir Vidas Bareikis. Čia jis užkūrė tokį šou, kurio žiūrovai dar ilgai nepamirš.

V.Bareikis privertė dainuoti ir šokti visus. Efektinga ir išsiskirianti buvo jau pati pasirodymo pradžia – Vidas link scenos ne atėjo, o atvažiavo su „Ferrari“, lydimas spalvotų dūmų.

Netrukus atlikėjas įsimaišė į gerąja prasme apstulbusių koncerto žiūrovų būrį ir uždainavo vieną garsiausių savo kūrinių „Nervai“.

„Ar turite pusvalanduką laiko?“ – nuaidėjus minėtai dainai ošinčios minios paklausė V.Bareikis ir ėmė skambėti kitas jo hitas „Pusvalandukas“.

Išskirtinio Vido Bareikio pasirodymo akimirkos – galerijoje:

Žiūrovus pakerėjo ir dar viena staigmena – Vido bei 8-mečio Arno duetas. Jiedu atliko ne ką mažiau populiarų V.Bareikio kūrinį „Pažiūrėk į mane, mama“, o mažasis talentas stebino ne tik vokaliniais sugebėjimais, bet ir gebėjimu bendrauti su publika.

Koncerte skambėjo ir viena naujausių atlikėjo dainų. Apibūdindamas pastarąją Vidas teigė, kad ji – apie svajones, apie tai, kad reikia jas pildyti dabar, o ne atidėlioti.

Publikos laukė ir motociklų šou skambant dainai „Ežero dugne”.

Tiesa, V.Bareikis ir ankstesniuose savo koncertuose sceną drebindavo savo nepakartojamais šou. Būta ir šokių ant automobilių stogų, ir plikių „performanso“, ir pučiamųjų orkestro. Tad atlikėjo koncertuose išties netrūksta specialiųjų efektų ir įdomių kūrybinių sprendimų.

O prieš pasirodant V.Bareikiui, į „M.A.M.A. vasara“ festivalio sceną jau lipo atlikėjas Kristis, neseniai internetą sudrebinęs Sauliaus Prūsaičio parodija, matematinio roko grupė „jautì“, vienas puikiausių Lietuvos muzikinių projektų „Kabloonak“, alternatyvios muzikos grupė „Sinstation“, ekstravagantišku įvaizdžiu garsėjantis reperis Mad Money, TV šokių projekto „Šok su žvaigžde“ nugalėtoja dainininkė Paula ir siautulingieji „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

Šiųmetėje „M.A.M.A. vasara“ programoje – ir socialinių tinklų garsenybės Karolinos Meschino širdį užkariavęs reperis OG Version, vilniečių indie-pop muzikos grupė „Sisters On Wire“, skandalingieji Kauno reperiai „Flying Saucer Gang“, „Metų proveržio“ statulėlę „M.A.M.A. apdovanojimuose“ šiemet gavusi dainininkė Evgenya Redko, „Eurovizijos“ dainų konkurse Lietuvą atstovavęs Jurijus, hiphopo duetas „8 Kambarys“, populiariausia šalies dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, vienas garsiausių šalies atlikėjų Justinas Jarutis ir šių metų festivalį uždarysiantys Jonas Nainys-Jovani su Jessica Shy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius