-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 20

Vilniuje pirmą kartą koncertuos džiazo ir bliuzo dievaite tituluojama Nina Karlsson

Vasario pabaigoje Vilniuje koncertuosianti Nina Karlsson ir jos grupė padarys viską, kad klausytojų širdyse pradėtų giedoti paukščiai, sielose pražystų snieguolės, o pilnas vilčių apie šiltą, švelnią ir begalinę pavasario meilę vėjelis įpūstų gyvenimo bures.
Nina Karlsson
Nina Karlsson / Koncerto organizatorių nuotr.

Kaip teigia koncerto organizatoriai, jei neisite į Ninos Karlsson koncertą – įžeisite save, paliksite kūną ir sielą kažkur praeityje, niūrume, šaltos žiemos tamsoje.

Nina Karlsson (muzikos ir tekstų autorė, vokalas, klavišiniai) ir jos žymieji  muzikantai   (Arman Sidorkin – klavišiniai, specefektai; Pavel Vovk – bosinė gitara; Anton Novikov – mušamieji) – aukščiausios klasės atlikėjai, nauja energija, įvairių stilių paletė, savitumas, atviri ir nuoširdūs dainų tekstai. Aistrų sūkurys, švelniausių prancūžiškų kvepalų aromatas, pirmosios meilės dvelksmas, subtilus prisilietimas prie Sade, Françoise Sagan, Nina Simone, glamūrinio Coco Chanel žurnalo viršelio, prie narsiosios Sinéad O'Connor jaunystėje.  Viskas labai taktiškai telpa Ninos Karlssson  fenomene – nuostabioje artistėje, kompozitorėje, savos kūrybos dainų atlikėjoje.

VIDEO: Nina Karlsson – „Winds Of May“

Nina Karlsson  – ypatingas reiškinys. Lyg atkeliavusi iš geriausių laikų, kai muzika nebuvo tapusi šou bizniu, o buvo teikiančiu pakylėjimą nuostabiu menu. Dainininkės koncertuose jaučiama seniai pamiršta estetika, aukštis, prabanga. Ji galėtų dainuoti sidabrinio amžiaus poetams, tikriems muzikos gurmanams. Ninos dainos trykšta jausmingumu. Jose puikiai dera džiazo, bliuzo, miuziklo, funk elementai. Atlikėja grodama scenoje fortepijonu įsikūnija į galybę vaidmenų: liūdnos kabarė šokėjos, nebylaus kino artistės, nelaimingai įsimylėjusios merginos ar kažko, kas labai jai artima. Lengvos, šviesios dainos apie meilę, savasties ir pasaulio harmoniją.

VIDEO: Nina Karlsson „Horse“

Nina – nuostabi moteris. Koketuoja, šypsosi, visad scenoje laiminga, patenkinta gyvenimu, siekianti savo džiaugsmais pasidalinti su visais.

Vilniui Nina pasirodys naujame artistiniame ir nuostabiai moteriškame amplua. Naujos dainos, nauja grupės sudėtis, nauji videoefektai – visa tai įeina į programą „Chameleonas“, su dideliu pasisekimu parodytą daugelyje šalių.

Vienintelis Ninos koncertas Lietuvoje vyks vasario 26 dieną, 19 valandą „Piano.LT“ (Trakų g. 9/1) salėje.

Koncerto organizatorių nuotr./Nina Karlsson
Koncerto organizatorių nuotr./Nina Karlsson

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius