Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 17

Winehouse nuo paparacų slėpsis nuosavoje įrašų studijoje

Skandalingoji išskirtinio balso dainininkė Amy Winehouse pasiruošusi skirti 2 milijonus svarų sterlingų (apie 10 milijonų litų) naujai repeticijų ir įrašų studijai savo namuose įsirengti bei pakeisti aparatūrą ir instrumentus, kurie nesenai buvo pavogti.
A.Winehouse nebenori tatuiruočių, primenančių buvusį vyrą.
A.Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Amy Winehouse

Tikimasi, kad dainininkė išleis panašią sumą pinigų, kad tik galėtų dirbti prie naujų kūrinių privačioje aplinkoje. Šaltinis teigė: „Amy tikrai nenori vykti į viešą studiją įrašyti naujojo albumo, kur ją visur persekiotų paparacai, taigi tikisi įsirengti studiją namuose.“

Tuoj po atostogų Karibuose 25 metų atlikėja persikraustė į naują namą Barnete, šiaurinėje Londono dalyje, kad būtų arčiau mamos Janis, kuri padeda visiškai atsisakyti narkotikų.

Tikimasi, kad A.Winehouse grįš prie bendro projekto su prodiuseriu Marku Ronsonu. Jie kuria dedikacinį albumą legendiniam popmuzikos prodiuseriui Quincy Jonesui. Bendradarbiavimas buvo nutrūkęs, nes atlikėja ilsėjosi  Karibuose, praneša „Music News“.

Paklausyti A.Winehouse galite žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius