-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

14-metė Hailee Steinfeld paskelbta „Miu Miu“ veidu

Jaunoji amerikiečių aktorė Hailee Steinfeld gali džiaugtis suaugusios moters sėkme – ji paskelbta aukštosios mados prekės ženklo „Miu Miu“, kuris priklauso mados namams „Prada“, veidu. Tačiau kaip mat kilo diskusijų, ar 14-metei tinka reklamuoti drabužius, skirtus tikrai ne jos bendraamžėms.
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Neretai aktorei prireikia ne vienerių metų, kad ji būtų paskelbta garsaus mados prekės ženklo veidu, tačiau H.Steinfeld ilgai laukti neprireikė. Jauna kino žvaigždė išgarsėjo suvaidinusi brolių Coenų vesterne „Tikras išbandymas“ (angl. „True Grit“). Už jį mergina buvo nominuota net prestižiniam JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimui – „Oskarui“ – už geriausią antro plano vaidmenį.

Dabar jos veidas sumirgės visame pasaulyje – „Miu Miu“ 2011–2012 m. rudens–žiemos reklamos kampanijoje.

Giriama mados kritikų

Kaip pažymi Dailymail.co.uk, kol kas galima tik spėlioti, ar 14-metė bus pakankamai įtikinamas modelis, kuris paskatintų drabužius įsigyti suaugusias moteris. Jaunesniąja „Prada“ seserimi laikoma „Miu Miu“ linija, vadovaujama dizainerės Miuccios Prados, pasižymi tuo, kad šio prekės ženklo veidais buvo daugybė garsių aktorių – Maggie Gyllenhaal, Katie Holmes ir Kirsten Dunst.

H.Steinfeld stilistė Karla Welch atskleidė, kad pirmieji aktorės ir „Miu Miu“ bendri darbai prasidėjo per šių metų Kino aktorių gildijos apdovanojimų ceremoniją, kuri vyko sausio pabaigoje. „Miu Miu“ puikiai tinka Hailee, per apdovanojimų maratoną ji norėjo vilkėti tik jų kurtas sukneles“, – sakė ji.

Beje, 14-metė kino žvaigždutė ne sykį buvo giriama mados kritikų už elegantišką ir tinkamą raudonojo kilimo aprangą. Ji taip pat pelnė mados kritikų simpatijas pasirinkdama jos amžiui tinkamas „Marchesa“, „Prabal Gurung“ ir „Alberta Ferretti“ sukneles.

Ne pirmas jaunas modelis

Kaip Eonline.com patvirtino mados namų „Prada“ atstovai, H.Steinfeld jau nusifotografavo „Miu Miu“ reklaminei kampanijai.

Kadras iš filmo/Kino filme „Kažkur tarp ten ir čia“ vieną pagrindinių vaidmenų sukūrė dvylikametė Elle Fanning.
Filme „Kažkur tarp ten ir čia“ vieną pagrindinių vaidmenų sukūrė Elle Fanning.

Tiesa, ši jauna aktorė ne pirmoji, bendradarbiaujanti su aukštosios mados namais. Filmo „Kažkur tarp ten ir čia“ (angl. „Somewhere“) aktorė, 13-metė Elle Fanning pastaruoju metu raudonuoju kilimu žengia vilkėdama „Valentino Haute Couture“ kūrinius. Taip pat kalbama, kad E.Fanning pasirodys trumpame reklaminiame garsios drabužių ir aksesuarų kompanijos „Rodarte“ vaizdo klipe. Ši jauna aktorė neatsilieka nuo savo sesers aktorės Dakotos Fanning. Na o ji, dabar 17-metė mergina, dar 2007-aisiais, būdama 14-os, pasirodė dizainerio Marco Jacobso reklaminėse nuotraukose.

Galima tik spėti, ar tokios jaunos merginos užims vyresnių modelių vietas ir ateityje. Bet kol kas dizaineriai sulaukia dvejopų vertinimų dėl to, kad mergaites taip anksti paverčia moterimis.

Tiesa, kai kurių mergaičių tėvai, regis, patys skatina tokius dalykus – popkaralienės Madonnos duktė Lourdes, būdama 14-os, jau turi pačios kartu su motina kurtą drabužių liniją. O aktoriaus Willo Smitho duktė Willow, būdama 9-erių, samdo asmeninę stilistę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius