-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

90-metė Jeraldine Saunders ir jos 46-erių berniukas-žaisliukas papasakojo aistringą savo meilės istoriją

Amerikiečių televizija TLC žiūrovus nustebino netikėta meilės istorija, kuri gimė tarp Jeraldine Saunders (90) ir jaunojo jos berniuko-žaisliuko Donaldo Monroy (46). Netradicinė pora prieš kameras papasakojo savo meilės istoriją ir nepagailėjo pikantiškų detalių iš seksualinio gyvenimo.
Jeraldine Saunders ir Donaldo Monroy
Jeraldine Saunders ir Donaldo Monroy / Stop kadras
Temos: 2 Meilė Seksas

J.Saunders išgarsėjo dar prieš daugelį metų, kai 1977–1987 metais kūrė serialą „The Love Boat“. Jos išrinktasis Donaldo – buvęs „Misteris Kalifornija“. Pora kartu jau 11 metų, rašo Dailymail.co.uk.

TLC televizijos laidos „Extreme Cougar Wives“, pasakojančios apie moteris, kurios mėgaujasi romantiškais santykiai su žymiai jaunesniais vyrais, reportaže D.Monroy tikina, kad nepaisant 44-erių metų skirtumo, jų meilė yra labai stipri.

„Raudonplaukės lovoje yra geriausios. Kartą mes pradėjome mylėtis 12 valandą dienos ir be sustojimo tai darėme iki vidurnakčio“, – tvirtino moters mylimasis.

Laidos anonse pasakojama, kad buvusi kruizinio laivo direktorė savo gvatemalietį kompanioną sutiko kai šiam nebuvo 19-os metų.

„Donaldo tuomet buvo su mano drauge. Aš negaliu patikėti tuo, ką padariau, bet aš pribėgau, pabučiavau jį ir pasakiau: „Kur tu radai šį žavų vyrą?“, – sakė J.Saunders.

Tačiau tuomet tarp poros neužsimezgė jokie santykiai, kol po 15 metų mirė Jeraldine vyras. Tuomet J.Saunders ir D.Monroy atnaujino savo santykius.

Pirmasis poros pasimatymas įvyko kruiziniame laive, kuriame jie praleido savaitę. „Mes turėjome pačias nuostabiausias septynias dienas“, – tikino Jeraldine. „Dangiškas“, – pridūrė jos mylimasis.

Iš kruizo grįžusi pora nuvyko į moters namus ir pradėjo išsipakuoti daiktus, tačiau tuomet Jeraldine pasakė Donaldo, kad šis neturėtų likti nakčiai. Tačiau vaikinas buvo atkaklus. „Tuomet aš pasakiau: „Gerai, bet tik vienai nakčiai“. Ir nuo tada jis nebuvo išėjęs“, – tvirtino J.Saunders.

Vaizdo įraše taip pat nufilmuota, kaip pora leidžia laiką baseine. Senoji moteris negali atsižiūrėti į savo berniuko-žaisliuko kūną ir tvirtina, kad jis yra toks pat gražus, kaip ir Leonardo Da Vinčio Dovydas.

„Žmonės įsižeidžia pavadinti cougars (taip anglų kalboje žargoniškai vadinamos moterys, užmezgusios santykius su daug jaunesniais vyrais – red.past.), tačiau mes turime juos padrąsinti“, – sako Jeraldine.

Laidos metu buvo parodyta, kaip jaunasis Donaldo savo mylimajai planavo specialų 90-ojo gimtadienio vakarėlį, kurio metu priklaupė ant kelio ir jai pasipiršo.

VIDEO: Jeraldine Saunders ir Donaldo Monroy meilės istorija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius