-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

AC/DC būgnininkui Philui Ruddui panaikinti kaltinimai dėl žmogžudysčių organizavimo

Lietuvių kilmės būgnininkui Philui Ruddui iš grupės AC/DC prokurorai panaikino kaltinimus dėl dviejų žmogžudysčių organizavimo.
Philas Ruddas išvyksta iš teismo
Philas Ruddas išvyksta iš teismo / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 „AC/DC“

Teisininkai teigia, kad kaltinimai dėl žmogžudysčių organizavimo buvo panaikinti dėl nepakankamų įrodymų. Tačiau, kaip skelbia AP, muzikantui palikti kiti kaltinimai – grasinimas nužudyti, narkotikų – amfetamino ir kanapių – laikymas.

Kaip jau skelbta,  sunkiojo roko grupės AC/DC būgnininkas Ph.Ruddas buvo sulaikytas Naujojoje Zelandijoje. Policija ketvirtadienio rytą atliko reidą jo namuose Taurangoje. Policijos teigimu, tyrimas dėl Ph.Ruddo buvo pradėtas gavus skundą.

60-etis Ph.Ruddas – australas, gimęs Melburne, tačiau abu jo tėvai – lietuviai. Pilnas muzikanto vardas – Phillipas Hugh Normanas Witschke Rudzevecius. Ph.Ruddas iš grupės buvo išmestas 1986 m., prie jos vėl prisijungė 1994-aisiais. Šiemet grupė vėl pakurstė gandus, kad naują muziką įrašinėja be senojo būgnininko – praėjusį mėnesį išplatintoje reklaminėje AC/DC nuotraukoje jo nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius