-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Olivia Wilde apie santykius po skyrybų: „Tarsi nertum į baseiną, pilną ryklių“

Žavioji aktorė Olivia Wilde yra siejama su daugybe karščiausių Holivudo aktorių, tačiau pati ji sako, kad turi būti itin atsargi, mat susitikinėti su kuo nors po skyrybų – tarsi maudytis ryklių pilname baseine.
Olivia Wilde
Olivia Wilde / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Olivia Wilde

Rugpjūčio amerikiečių žurnalui „Marie Claire“ 27-erių moteris papasakojo apie asmeninį savo gyvenimą. Šiuo metu ji skiriasi su sutuoktiniu, muzikantu ir filmų kūrėju Tao Ruspoli. „Stengiuosi būti suaugęs žmogus ir mėginu nesusižeidusi patekti į tą dėl santykių verdantį ryklių baseiną, bet, atrodo, esu beviltiška. Manau, kad esu rami, nepriklausoma ir nepavydi, tačiau mėgstu aiškumą. Užduodu daug klausimų“, – prisipažino žurnalistų šeimoje užaugusi O.Wilde. Jos teigimu, klausimai kartais trikdo vaikinus ir jie bijo kalbėti faktais.

Su savo vyru T.Ruspoli aktorė išsiskyrė šiemet ir nuo to laiko yra siejama su tokiais žinomais aktoriais kaip Ryanas Goslingas, Bradley Cooperis ir Justinas Timberlake‘as. Pati ji tvirtina su niekuo nesusitikinėjanti. Dėl to moteris kaltina savo kaip garsenybės statusą. „Tai viską apsunkina. Nueini į vieną pasimatymą ir visi galvoja, kad jūs jau pora. Tai didelis spaudimas ir jis dažniausiai sutrypia tą naujų santykių daigelį“, – sakė O.Wilde. Aktorės nuomone, dažną gąsdina tai, jog jį persekios, fotografuos, gilinsis į jo gyvenimą.

O.Wilde prabilo ir apie nutrūkusią santuoką. Su 35-erių italų kilmės amerikiečiu aktorė susituokusi buvo net 8-erius metus, o ištekėjo būdama labai jauna – tik 18-os. „Visa ši drama yra žeminanti ir pirmąsyk susvyravau. Bet manau, kad labai sveika pabūti vienai. Kiekvienas turi išmokti būti vienas ir nebūti priklausomas nuo kito žmogaus“, – kalbėjo ji. O.Wilde atvirai pripažino, jog dėl santykių žlugimo kalta ji.

Aš susimoviau. Turėjau pripažinti, kad nesu tobula. Visada bijai ką nors nuvilti, tačiau esu tik žmogus.„Aš susimoviau. Turėjau pripažinti, kad nesu tobula. Visada bijai ką nors nuvilti, tačiau esu tik žmogus. Nesu ideali“, – teigė ji. Aktorė tvirtino mananti, jog šis suvokimas padėjo ir jos profesinei karjerai. „Nenorime pripažinti turintys silpnybių. Stengiamės tai nuslėpti., o kitiems dėl to mūsų tik labiau gaila. Mano tėvai vedę 35-erius metus ir jie sakė, kad turi dėti pastangas, kad viskas pavyktų. Mes mėginome ir nebuvome laimingi. Galų gale... Galbūt tiesiog esu kvaila romantikė. Keliu labai aukštus reikalavimus viskam savo gyvenime – darbui, santykiams, maistui, meilei. Negaliu apsimetinėti“, – žurnalistams sakė O.Wilde.

Aktorė taip pat pripažino svajojanti, jog daugiau žmonių domėtųsi ne Holivudo skandalais, bet labdara ir parama. „Pakeiskime skandalo sąvoka. Skandalas yra ne kas su kuo susitikinėja. Skandalas yra tas faktas, kad 1,2 mln .žmonių Haityje vis dar gyvena palapinėse“, – tvirtino garsi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius