Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alecas Baldwinas su žmona Hilaria Thomas parodė prieš dvi savaites gimusią dukrelę

Aktorius Alecas Baldwinas (55 m.) su žmona Hilaria Thomas (29 m.) parodė pasauliui, kaip atrodo jųdviejų mažiau nei prieš dvi savaites gimusi dukrelė Carmen Gabriela.
Alecas Baldwinas su žmona Hilaria Thomas
Alecas Baldwinas su žmona Hilaria Thomas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nuotrauką galite pamatyti paspaudę čia.

Beveik perpus jaunesnė žmona Alecui Baldwinui dukrelę pagimdė rugpjūčio 23-iąją.

„Tam tikra prasme man tai antras šansas“, – žurnalui „People“ sakė aktorius, pripažinęs, kad augindamas dabar jau 17-metę dukrą Ireland, kurią pagimdė pirmoji jo žmona Kim Basinger, padarė klaidų.

„Žinojau, kad labai ją mylėsiu, bet neįsivaizdavau, koks tas jausmas gali būti toks gilus“, – apie naujai užplūdusius jausmus kalbėjo mama pirmą kartą tapusi jogos trenerė Hilaria Thomas.

Mažoji Carmen – ne iš ramiųjų, taigi tėvai kol kas gali pasvajoti apie prabangą išsimiegoti. „Visą dieną ji miega tarsi akmuo, bet vos tik ateina naktis, ji pareiškia: o dabar surenkime konferenciją“, – su šypsena veide pasakojo Alecas Baldwinas. Naujoji mamytė sakė iš pradžių nė nenorėjusi eiti miegoti, nes visą laiką norėjo žiūrėti į savo dukrelę, tačiau nuovargis jau daro savo. „Dabar jau suprantu, kad jeigu nepamiegosiu, pradėsiu vaikščioti sienomis“, – pasakojo Hilaria Thomas.

Hilaria ir Alecas susipažino 2011-aisias jos vedamose jogos pamokose Manhatane. 2012-ųjų balandį pora susižadėjo, o tų pačių metų vasaros pabaigoje jau kėlė vestuves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius