Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Amber Heard su koketiška nuotrauka patvirtino savo santykius su „Tesla“ vadovu Elonu Musku

Kad Holivudo aktorė Amber Heard (31 m.) ir milijardierius, elektromobilius gaminančios „Teslos“ vadovas Elonas Muskas (45 m.) yra pora – seniai vieša paslaptis, tačiau pati Amber tik dabar santykius patvirtino publikavusi koketišką nuotrauką savo „Instagram“ paskyroje.
Amber Heard ir Elonas Muskas
Amber Heard ir Elonas Muskas / „Instagram“ nuotr.

Praėjusį savaitgalį įsimylėjėliai drauge leido laiką Australijoje esančiame pramogų parke drauge su Elono vaikais ir nė nemėgino slapstytis nuo paparacų – vaikščiojo susikibę už rankų ir atrodė išties laimingi. Beje, kaip tik tą savaitgalį – balandžio 22-ąją, buvo Amber Heard gimtadienis.

O sekmadienį tiek Amber, tiek Elonas savo „Instagram“ paskyrose publikavo po pirmą bendrą nuotrauką, taip galutinai patvirtindami savo santykių statusą. Abiejose nuotraukose, kurios tik vos vos skiriasi, matyti Amber, padėjusi ranką ant Elono peties, o šio skruostą puošia raudonų jos lūpdažių žymė.

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

15min primena, kad Amber Heard su Elonu Musku pradėta sieti dar praėjusią vasarą, jos skyrybų su Johnny Deppu įkarštyje. Sausį vienas šaltinis iš aktorės aplinkos „Mirror“ pasakojo, kad ji yra „devintame danguje dėl savo (pasibaigusių) skyrybų, bet dar laimingesnė dėl to, kad dabar gali nebeslėpti savo santykių su Elonu“. Maža to, Amber esą per Kalėdas draugams džiaugėsi, kad yra labai įsimylėjusi Eloną.

Tačiau visą tą laiką už Amber ir Eloną kalbėdavo šaltiniai iš jų aplinkos, bendrų poros nuotraukų paparacams vis nepavykdavo padaryti, ir tik dabar jiedu nusprendė nebesislapstyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius