Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Angelina Jolie ir Bradas Pittas – negi jie pagaliau susituoks?

Turbūt jokios kitos Holivudo poros santykių nebuvo apraizgę tiek kalbų apie vedybas kaip Angelinos Jolie ir Brado Pitto. Tačiau, panašu, kad garsenybės išties gali ryžtis įteisinti savo meilę.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie / AFP/„Scanpix“ nuotr.

36-erių A.Jolie bulvarinės žiniasklaidos juokais vaidinama „daugiafunkcine“ motina – ji ne tik turi šešis iki 10-ies metų amžiaus vaikus, bet ir yra Jungtinių Tautų ambasadorė, taip pat aktorė neapleidžia ir filmavimo aikštelės. Pastarąjį kartą ji šypsenas dalijo fotografams vakar, grįžusi iš Londono į Los Anždelą su 6-erių įdukra Zahara ir 5-erių dukra Shiloh.

Kaip nurodo skirtingi užsienio pramoginių naujienų portalai, vis garsėja kalbos, kad A.Jolie visgi žengs prie altoriaus su ilgamečiu partneriu 47-erių B.Pittu. Rašoma, kad žavioji Holivudo pora planuoja „intymias ir jaukias“ vestuves Pietų Prancūzijoje. Ceremonija kardinaliai skirsis nuo ištaigingų B.Pitto ir jo buvusios žmonos Jennifer Aniston sutuoktuvių, kurios atsiėjo apie 2,3 mln. Lt.

Amerikiečių žurnalo „US Weekly“ žiniomis, aktoriai vienas kitam „Taip“ ištars ir amžiną meilę prisieks neseniai renovuotose Chateau Miravel rūmuose Korenso miestelyje, kurių teritorijoje yra privati XVI a. koplyčia, o teritorija uždara.

Vestuvės – dėl vaikų?

Šie gandai apie numatomas vestuves toli gražu ne pirmieji. Jau anksčiau buvo pasirodę pranešimų, esą A.Jolie ir B.Pittas spaudimą tuoktis jaučia iš savo vaikų. Kalbėta, kad pora susituoks Indijoje, vėliau – Seišelių salose ir net Naujajame Orleane, tačiau tai nepasitvirtino.

Tiesa, dabar JAV žurnalistai primygtinai tvirtina, kad šįsyk vestuvių faktą patvirtino net trys skirtingi šaltiniai, o ceremonija įvyks šią vasarą.

Anksčiau A.Jolie ir B.Pittas yra sakę, jog susituoks tik tuomet, kai vedybos bus įteisintos visiems – tiek heteroseksualiems, tiek homoseksualiems žmonėms. Šiemet filme „Gyvenimo medis“ (angl. „Tree of Life“) nusifilmavęs B.Pittas užsiminė, kad jo nuomonė keičiasi. „Vaikai klausia apie vestuves. Jos jiems reiškia vis daugiau, tad privalome į tai atsižvelgti“, – sakė jis.

Apie gresiančias vestuves pranešė ir žurnalas „In Touch“, kuriame nurodoma, jog garsi pora slapta susituokti Prancūzijoje nutarė pastūmėti vaikų norų. Tvirtinama, kad A.Jolie vilkės amerikiečių dizainerės L’Wren Scott kurtą suknelę, o iškilmėms vadovaus jos brolis, aktorius ir prodiuseris Jamesas Havenas.

A.Jolie ir B.Pittas augina šešis vaikus: 9-erių Maddoxą, 7-erių Paxą ir 6-erių Zaharą, kurie yra įvaikinti, ir tris biologinius vaikus – 5-erių Shiloh ir 3-ejų dvynukus Vivienne ir Knoxą. Garsi pora gandų apie vestuves nekomentuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius