-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beckhamų svajonė išsipildė: Victoria laukiasi dukrytės!

Buvusi popgrupės „Spice Girls“ narė Victoria Beckham šiomis dienomis jaučiasi devintame danguje, mat gydytojai pranešė, kad ji su vyru turėtų susilaukti taip išsvajotos dukrelės, praneša thesun.co.uk.
Victoria Beckham
Victoria Beckham / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Posh pravardžiuojama buvusi dainininkė gydymo įstaigoje negalėjo sutramdyti ašarų, kai atlikus echoskopijos tyrimą paaiškėjo, kad jos pilve auga moteriškos lyties vaikelis. Moteris ir jos sutuoktinis futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas augina tris sūnus, todėl svajoja susilaukti mergaitės.

„Davidas ir Victoria nepaprastai džiaugiasi. Tai bus jų paskutinis vaikas ir žinia, kad laukiasi mergaitės, tapo didžiule staigmena Beckhamų giminei“, – teigė porai artimas draugas.

„Scanpix“ nuotr./Beckhamų šeima
Beckhamų šeima

36 metų Victoria pirmąkart tyrimus darėsi sausio mėnesį, tačiau tuomet medikai nesugebėjo nustatyti vaiko lyties. Po poros savaičių pakartojus tyrimus paaiškėjo, kad moteris laukiasi mergaitės. V.Beckham grįžo į ligoninę atlikti išsamesnių tyrimų. Medikų teigimu,  kūdikis gerai vystosi ir yra sveikas.

Šiuo metu pora apsistojusi Didžiojoje Britanijoje, tačiau vasario pabaigoje turėtų grįžti į Jungtines Amerikos Valstijas. Davido ir Victorios dukrelė pasaulį turėtų išvysti šią vasarą.

Vienuolikamečio Brooklyno, aštuonmečio Romeo ir penkiamečio Cruzo mama V.Beckham yra anksčiau prisipažinusi be galo trokštanti turėti dukrelę ir įsivaizduojanti „save jai dažančią nagus, darančią makiažą ir kartu besirenkančią drabužius“.

Tačiau moteris bijojo per daug įsisvajoti ir visiems teigė, kad bus laiminga sulaukusi dar vieno vaikelio, nesvarbu, kokios lyties: „Visi manęs klausinėjo, ar norėčiau susilaukti dukrytės, tačiau aš manau, kad būsiu pakankamai laiminga tiesiog turėdama dar vieną vaikelį – tai būtų šaunu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius