-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce dalyvavo Michelle Obamos 50-ojo jubiliejaus vakarėlyje

Šeštadienį Baltuosiuose rūmuose Vašingtone JAV prezidentas Barackas Obama surengė uždarą vakarėlį, skirtą atšvęsti jo žmonos Michelle Obamos 50-ąjį jubiliejų.
Beyonce su Obamų šunimi
Beyonce su Obamų šunimi / „Tumblr“ nuotr.

Pirmajai JAV poniai 50 metų suėjo praėjusį penktadienį.

Nors šventės detalės viešai neskelbiamos, tačiau užsienio žiniasklaidai iš šaltinių pavyko sužinoti, kad vakarėlyje dalyvavo ne viena pirmo ryškumo žvaigždė.

Tarp jų – dainininkė Beyonce, kuri su vyru Jay-Z yra artimi Obamų bičiuliai. „Chicago Tribune“ žiniomis, dainininkė šventės svečius pradžiugino atlikusi savo hitus „Single Ladies“ ir „Irreplaceable“. Sekmadienį pati atlikėja savo „Tumblr“ paskyroje pasidalijo keliomis nuotraukomis iš pasiruošimo vakarėliui bei iš pačios šventės, kur Beyonce pozuoja su Obamų šeimos šunimi Bo.

Dainininkas Johnas Legendas jubiliatei atliko dainą „Happy Birthday“, šventėje taip pat dalyvavo dainininkai Paulas McCartney, Jennifer Hudson, aktorius Samuelis L.Jacksonas, buvęs krepšininkas Magicas Johnsonas, buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas su žmona Hillary ir kt.

Vakarėlyje dalyvavusi politikos analitikė Donna Brazile sekmadienį CNN atskleidė, kad šventėje, be žvaigždžių, dalyvavo ir Obamų jaunystės draugai, ir kai kurie administracijos darbuotojai. Donna Brazile sakė, kad viena gražiausių šventės akimirkų buvo Baracko Obamos pasakytas tostas, kuriame jis kalbėjo apie kadaise sutiktą žmoną, kurią pamilo visam gyvenimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius