-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce: „Kada turėsime kūdikį nuspręs Dievas“

Populiarioji dainininkė Beyonce Knowles patikino žurnalistus, jog tai, kada ji ir sutuoktinis, garsusis reperis Jay-Z susilauks kūdikio, nuspręs Dievas. Jau ne kartą buvo pasirodę pranešimų, kad ji nėščia, tačiau atlikėja tokius gandus vis paneigia.
Beyonce
Beyonce / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Jay-Z Beyonce

29-erių atlikėja neslepia, kad norėtų pradėti šeimą, tačiau ji nepasiduoda aplinkos spaudimui ir teigia leisianti gyvenimui tekėti sava vaga. Rugsėjo 4-ąją 30-ies metų jubiliejų švęsianti Beyonce vis dažniau sulaukia klausimų apie šeimos pagausėjimą, mat ji yra prasitarusi, kad būtent tokio amžiaus norėtų pagimdyti vaikelį.

„Kai taip sakiau, man atrodė, kad 30 metų – labai daug. Bet žinote, vieną dieną taip nutiks. Tai dalykas, kurį nuspręsti privalo Dievas. Kai bus laikas, pastosiu. Tiesiog esu laiminga gyvendama savo gyvenimą“, – Showbizspy.com sakė ji.

Neseniai Beyonce padarė trumpą pertrauką savo karjeroje ir dainininkė tvirtino, jog mėgavosi kiekviena poilsio minute, nes galėjo klausytis mylimojo Jay-Z kaip gerbėja. „Kažkuriuo metu viskas man tapo miglota, sunkiai galėjau pasakyti, kurią dieną kuriame mieste buvau, – savo įtemptą koncertų grafiką komentavo atlikėja. – Sėdėdavau apdovanojimų ceremonijoje, gaudavau statulėlę, bet tegalėjau galvoti apie savo būsimą pasirodymą. Niekad nesusimąstydavau, kaip man pasisekė – gyvenau nauju projektu ir nauja diena.“

Ji prisipažino, kad laisvą laiką išnaudojo ir tam, kad pasimėgautų kultūriniu gyvenimu. „Ėjau į muziejus, baletus, aplankiau Dižiąją Kinijos sieną, Luvrą – vietas, kuriose esu buvusi, bet kurių vis nespėdavau pamatyti. Pagaliau pavyko pamatyti Jay-Z pasirodymus kaip žiūrovei. Anksčiau to negalėjau ir tai mane išties įkvėpė“, – džiaugėsi Beyonce.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius