-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britės nubalsavo, kad 2011-aisiais gražiausiai atrodė Cheryl Cole plaukai

Nurungusi tokias konkurentes Kate Winslet, Rihanna ir Beyonce, britų dainininkė Cheryl Cole gali džiaugtis 2011-ųjų „plaukų karalienės“ titulu. Apklausus 5 tūkst. Didžiosios Britanijos moterų, paaiškėjo, kad būtent šios atlikėjos šukuosena visuomet nepriekaištinga.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / „Scanpix“ nuotr.

28-erių Ch.Cole šiemet ne sykį vis keisdavo savo stilių – jos plaukai buvo pūsti ir švelniai banguojantys, surišti į kuodą ir pašviesinti sruogelėmis. Natūraliai tamsius, tankius, banguotus plaukus turinti dainininkė pranoko ir itin britų mylimą Kembridžo hercogienę Catherine.

Beje, įdomu tai, kad britės nori tokių plaukų kaip Ch.Cole net nepaisant to, kad ji anksčiau buvo kaltinama „netikrais plaukais“. 2009-aisiais pasirodžiusi „L’Oreal“ reklamose dainininkė buvo prieštaringai vertinama dėl to, kad ji nuolat naudodavo priauginamus plaukus, o jos reklamuotas šampūnas neva turėjo galimybę atgaivinti „silpnus, negyvybingus ir silpnus“ plaukus.

Šiemet britė buvo kritikuojama už savo išvaizdą Amerikoje, kur moteris turėjo teisėjauti realybės šou „X Factor“. Jos paslaugų buvo atsisakyta vos keletą dienų prieš filmavimų pradžią, Ch.Cole pakeitė dainininkė Nicole Scherzinger.

Per kelis mėnesius atsitiesusi nuo JAV patirtos gėdos, Ch.Cole per savo gimtadienį birželį pasirodė šviesiais plaukais, vėliau žvaigždė pasakojo besijaučianti seksualesnė dėl to, kad priaugo šiek tiek svorio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius