-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Michaelo Jacksono advokatas – negyvas

Buvęs Michaelo Jacksono advokatas Peteris Lopezas, rastas su šautine žaizda, naujienų portalas skynews.com praneša, kad tai greičiausiai buvo savižudybė.
Michaelas Jacksonas
P.Lopezas keletą metų dirbo legendinio popkaraliaus M.Jacksono advokatu, kuravo su muzika susijusiu teisinius klausimus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šešiasdešimtmetis P.Lopezas, kuris buvo vedęs aktorę Catherine Bach, rastas negyvas savo namuose Kalifornijoje, ant Encino kalvų. Advokato kaimynas pasakojo girdėjęs šūvį.

Aktorė C.Bach ir jos dvi dukros patyrė tragišką sukrėtimą, pranešė moters atstovas spaudai Steve Rohras.

P.Lopezas keletą metų dirbo legendinio popkaraliaus M.Jacksono advokatu, kuravo su muzika susijusiu teisinius klausimus. Jis taip pat atstovavo kitiems žinomiems atlikėjams: „The Eagles“, Andrea Bocelli ir Michaelui Buble.

„Mes esame labai sukrėsti ir nuliūdinti dėl tokios netikėtos netekties, netekome ne tik partnerio, bet ir draugo“, – teigė kompanijos „Kleinberg Lopez Lange Cuddy & Klein“ atstovas.

Raymon Bain, buvusi M. Jacksono vadybininkė, pasakojo, kad ji P.Lopezą pasamdė dar 2006.

„Aš pažinojau Peterį daugiau nei 20 metų. Negaliu net įsivaizduoti malonesnio už jį žmogaus. Jis buvo geras. Aš tiesiog šokiruota“, – susijaudinusi kalbėjo moteris.

Ji prisiminė, kaip kartu su M.Jacksonu ir P.Lopezu vyko į Pasaulio muzikos apdovanojimus Londone ir tada P.Lopezas tikrai daug bendravo su M.Jacksonu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius