-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi praktikantė paskelbs apie savo romaną su Johnu F.Kennedy

Buvusi JAV prezidento Johno F.Kennedy administracijos praktikantė Mimi Beardsley Alford nusprendė parašyti knygą apie tai, koks gyvenimas iš tiesų vyko Baltuosiuose rūmuose. Moteris teigia 18 mėnesių palaikiusi seksualinius santykius su tuometiniu JAV prezidentu, tačiau net 40 metų saugojusi šią paslaptį.
Johnas F.Kennedy
Johnas F.Kennedy / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo britų leidinys „The Guardian“, pirmą kartą J.F.Kennedy santykiai su šia moterimi buvo atskleisti 2003 metais pasirodžiusioje biografinėje knygoje apie buvusį JAV prezidentą. Tuomet moteris daug nekalbėjo, tepasakė turėjusi intymių santykių su prezidentu. Tačiau dabar jos atstovas paskelbė, kad moteris rašo knygą, pavadintą „Once Upon a Secret“.

Tiesa, „The Guardian“ pažymi, kad kai kurios detalės jau buvo atskleistos knygoje „An Unfinished Life: John F.Kennedy 1917–1963“, kurios autorius Robertas Dallekas rėmėsi tuo metu prezidento Spaudos tarnyboje dirbusios Barbaros Gamerakian pasakojimu.

B.Gamerakian pasakojo, kad jaunas praktikantes, ypač dirbančias Spaudos tarnyboje, J.F.Kennedy ir artimiausi jo padėjėjai laikė „pelnytu grobiu“. Moterys kartais netgi buvo priverstos slėptis nuo prezidento ir jo komandos. Toje knygoje buvo rašoma ir apie M.B.Alford įtaką prezidentui.

B.Gamerakian pasakojo, kad Baltuosiuose rūmuose buvo ir daugiau jaunų gražių moterų, palaikančių ypatingus santykius su prezidentu. Ją stebino, kaip visos moterys be problemų likdavo draugėmis, o visa atmosfera Baltuosiuose rūmuose buvo panaši į „didelį laimingą vakarėlį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius