-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi rašytojo Rushdie žmona Lakshmi pagimdė mergaitę

Buvusi garsaus rašytojo Salmano Rushdie žmona Padma Lakshmi pagimdė mergaitę. Indijoje gimusi 39 metų televizijos kulinarijos laidos vedėja spalį paskelbė, jog laukiasi pirmojo vaiko.
Padma Lakshmi
Padma Lakshmi / „Scanpix“ nuotr.

Savo nėštumą ji pavadino „medicinos stebuklu“, nes daug metų sirgo endometrioze – liga, kai gimdos sienelėje ar įvairiuose moters organuose veši audiniai, savo struktūra ir funkcija panašūs į gimdos gleivinę.

Sausį buvo pranešta, kad P.Lakshmi dėl kilusių komplikacijų buvo paguldyta į ligoninę.  Kulinarijos laidos „Top Chef“ žvaigždės atstovas patvirtino, kad P.Lakshmi šeštadienį Niujorke pagimdė sveiką mergaitę.

Kaip pranešė UsWeekly.com, mergaitei buvo duotas Krishnos vardas.  P.Lakshmi, kuri su S.Rushdie išsiskyrė 2007 metais, atsisakė nurodyti, kas yra jos kūdikio tėvas.

Pastaruoju metu žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad mergaitės tėvas yra investuotojas Michaelas Dellas, dėstantis Kolumbijos universiteto Verslo mokykloje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius