Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Catherine Zeta-Jones nelaiko savęs gražia

Velse, Didžiojoje Britanijoje, gimusi 40 metų aktorė Catherine Zeta-Jones laikoma viena gražiausių pasaulio moterų, tačiau savęs ji nelaiko gražia.
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones / „Scanpix“ nuotr.

Už 25 metais vyresnio Michaelo Douglaso ištekėjusi aktorė Telegraph.co.uk tikino turinti daugybę trūkumų. „Man buvo lūžusi nosis. Kai buvau vaikas, man buvo darę tracheotomiją – chirurginę procedūrą, kai įpjaunant kaklą ir gerklės sienelę padaroma anga, pro kurią oras tiesiai patenka į gerklę. Kai kur man sutrūkinėję kapiliarai ir vis klausiu vyro, ar atrodau stora, ar pastebėjo mano spuogą“, – atviravo C.Zeta-Jones.

Ji tikino M.Douglasą pamilusi kaipmat ir pasinėrusi į beprotišką meilę, o jų amžiaus skirtumą vadino fantastišku.

„Pakvaišusiai myliu vyrą. Mano didžiausias neatitikimas tas, kad esu ambicinga, kietakaktė, siekiu, ko noriu, tačiau esu socialiai drovi, nemėgstu viešumos“, – kalbėjo garsi moteris ir pridūrė, kad mieliau laiką leidžia Bermuduose su sutuoktiniu ir  vaikais – 9-erių Dylanu bei 7-erių Carys. 

„Džiaugiuosi, kad Holivudas mane priėmė į savo glėbį, bet neįsivaizduoju, kaip žmonės gali ten gyventi, ypač su vaikais“, – stebėjosi C.Zeta-Jones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius