-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chrisas Brownas išsiskyrė su Rihanna, nes dar nėra pasiruošęs santuokai

Jau sunku suskaičiuoti, kelintą kartą Rihanna ir Chrisas Brownas skiriasi – šįkart skyrybų priežastimi gali būti tai, kad Rihanna jau nori surimtėti ir galvoja apie šeimą, rašo „Us Weekly“.
Chrisas Brownas ir Rihanna
Chrisas Brownas ir Rihanna / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Duodamas interviu Australijos radijo laidai „The Kyle and Jackie Show“ sekmadienį 24-ąjį gimtadienį atšventęs C.Brownas patvirtino, kad jiedu su Rihanna (25) išsiskyrė.

„Instagram“ nuotr./Rihanna
„Instagram“ nuotr./Rihanna

Radijo laidoje dainininkas kalbėjo apie vakarėlius Los Andžele, Las Vegase ir Niujorke, per kuriuos šventė savo gimtadienį. Laidos vedėjai pasinaudojo proga ir paklausė Chriso apie Rihanną, kurios nė viename iš vakarėlių nebuvo, o šalia dainininko buvo galima pamatyti ir buvusią jo merginą manekenę Karrueche Tran.

„Instagram“ nuotr./Rihanna
„Instagram“ nuotr./Rihanna

„Dabar aš esu vienas, – atsakė C.Brownas. – Ji turi savo darbų, nuolat yra kelyje. Aš visada ją mylėsiu, bet turiu eiti į priekį.“

Dainininkas teigė, kad meilė nėra dingusi, tačiau dėl daugybės darbų megzti romantiškus santykius šiuo metu yra per sudėtinga. „Aš visada mylėsiu ją, tačiau žmonės turi skirtumų, taip pat ir skirtingų poreikių bei norų. Galų gale ji yra labai jauna ir aš negaliu galvoti apie santuoką su tokia jauna mergina, aš tam per jaunas taip pat“, – kalbėjo C.Brownas, pakurstydamas kalbas, kad Rihanna norėjo susituokti, o C.Brownui ši mintis nepatiko.

Kovą duodama interviu žurnalui „Elle“ Rihanna teigė, kad jau yra pasiruošusi motinystei, o pastaruoju metu jos „Instagram“ profilyje padaugėjo nuotraukų, kuriose dainininkė užfiksuota su draugių vaikais.

Šaltiniai iš Rihannos aplinkos žurnalui „Us Weekly“ taip pat patvirtino, kad jiedu ir vėl išsiskyrė, tačiau nepaneigė, jog kada nors vėl gali bandyti gaivinti santykius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius