-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Robbie Williamsas „nėra susižadėjęs“

Britų dainininkas Robbie Williamsas šeštadienį sakė, kad nėra susižadėjęs su savo drauge Ayda Field nors dieną prieš tai jai ir „pasipiršo“.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / „Scanpix“ nuotr.

35 metų popmuzikos žvaigždė penktadienį per tiesioginę australų radijo „2DayFM“ transliaciją pribloškė klausytojus pasipiršdamas 30–metei aktorei, tačiau jo atstovas Londone pareiškė, kad tai tebuvo pokštas.

Reikalą dar labiau supainiojo R.Williamso motina Jan, kuri vėliau britų radijui sakė, kad jos sūnus „nelabai tolimoje ateityje“ ketina vesti A.Field.

Tuo tarpu R.Williamsas paskelbė trumpą tinklaraštį pavadinimu „Robbie ir Ayda: jie susižadėję ar ne?“. Jame rašome: „Sveiki visi. Mes nesusižadėję. rob x“.

R.Williamsas, kuris yra tarp sėkmingiausias karjeras padariusių Europos atlikėjų, išgarsėjo su vaikinų grupe „Take That“, o paskui pradėjo solinę karjerą.

Dainininkas, kuris šiuo metu gyvena Los Andžele, po gydymosi dėl priklausomybės nuo receptinių vaistų vienoje JAV reabilitacijos klinikoje 2007 metais viešumoje beveik nesirodė.

Dabar, po trejų metų pertraukos, jis išleidžia naują albumą – „Reality Killed the Video Star“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius