-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris atskirai jau pusmetį, tačiau dar nepateikė skyrybų dokumentų

Daugiau kaip prieš pusmetį apie skyrybas paskelbę aktoriai Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris iš tiesų nė per žingsnį nepriartėjo prie skyrybų.
Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris 2010-ųjų lapkritį
Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris 2010-ųjų lapkritį / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Radaronline.com žiniomis, nors D.Moore dar praėjusių metų lapkritį po viešo neištikimybės skandalo paskelbė, kad ketina skirtis su A.Kutcheriu, nė vienas iš sutuoktinių iki šiol nepateikė oficialaus skyrybų prašymo.

Portalo žurnalistai pasikalbėję su porai artimais žmonėmis išsiaiškino, kad yra net kelios galimos versijos, kodėl žinomi aktoriai delsia galutinai pasukti skirtingais keliais.

„Kai kurie žmonės mano, kad jie susituokė tik simbolinėje Kabalos ceremonijoje ir niekuomet neįteisino savo santuokos“, – kalbėjo vienas šaltinių.

D.Moore ir A.Kutcheris gegužę buvo susitikę žinomo rabino Philipo Bergo gimtadienyje. Pasak liudininkų, poros susidūrimas buvo jausmingas ir jie negalėjo vienas nuo kito atitraukti akių.  Tiesa, nors aktoriai elgėsi draugiškai, teigiama, kad kol kas planų atnaujinti santykius jie neturi.

Vienų šaltinių žiniomis, A.Kutcheris jau nusamdė žinomą garsenybių advokatę Laurą Wasser, tačiau nei aktorius, nei garsi jo žmona kol kas nepateikė teismui skyrybų dokumentų. Pora buvo susituokusi šešerius metus.

„Keista, kad nė vienas iš jų dar neužpildė popierių. Demi buvo pasiryžusi skirtis, visi manė, kad ji kreipsis į teismą dar praėjusių metų gale. Po to ji atsigulė į reabilitacijos kliniką, tačiau manėme, kad išėjusi ji to imsis. Dabar kilo klausimas, gal nėra ką nutraukti, jei santuoka nebuvo teisiškai reglamentuota... Kitas variantas – Demi tiesiog negali pasiryžti viską baigti ir turi vilčių, kad jų pora išnaudos antrąjį šansą“, – svarstė Radaronline.com šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius