-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausios pasaulyje natūralios krūtinės savininkė: iš manęs visą laiką tyčiojosi

Didelis krūtinės didinimosi operacijų skaičius rodo, kad daugelis moterų trokšta turėti iškilesnę krūtinę. Tačiau Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenanti Annie Hawkins-Turner prisipažįsta, kad didelė krūtinė jai gyvenime sukėlė neapsakomas kančias.
Annie Hawkins-Turner
Annie Hawkins-Turner / Kadras iš „YouTube“
Temos: 1 Krūtys

52 metų moteris iš Atlantos Ginesų rekordų knygos pripažįstama kaip moteris, turinti didžiausią pasaulyje natūralią krūtinę. Penktadienį duodama interviu Jungtinės karalystės rytinei laidai moteris prisipažino nuo pat vaikystės kenčianti nepažįstamųjų užgaules, teigiama dailymail.co.uk.

„Kai išeinu iš savo namų galvoju, kokia bus mano diena ir kas mane puls šiandien. Kasdien mane erzina manęs nepažįstantys žmonės. Jie juokiasi iš manęs be jokios priežasties. Aš žmogus, kaip ir visi kiti, – žurnalistams Phillipui Schofieldui ir Jenni Falconer sakė dviejų vaikų motina, nešiojanti 102ZZZ dydžio liemenėlę. – Tai mano sūnų veikia neigiamai, nes aplinkiniai spokso“.

Ponia Turner, besivadinanti pseudonimu  Norma Stitz, šiuo metu dirba nestandartinių dydžių modeliu. Moteris teigia, kad pirmąsias patyčias ji patyrė būdama dešimties – tuomet Annie ėmė nešioti liemenėlę.

Vienintelis dalykas, kurį prisimenu apie savo liemenėlę yra tai, kad ji buvo iš medvilnės ir atsikišusi lyg futbolo kamuoliai. Tada supratau, kad aš esu kitokia.

„Nežinau, koks buvo mano dydis. Aš buvau stambi. Vienintelis dalykas, kurį prisimenu apie savo liemenėlę yra tai, kad ji buvo iš medvilnės ir atsikišusi lyg futbolo kamuoliai. Tada supratau, kad aš esu kitokia“, – teigė Annie.

Moteris pasakojo,kad skaudžiausias užgaules ji patyrė vaikystėje iš savo bendraamžių, kurie iš jos nuolat tyčiojosi.

Annie tikina, kad didžiulė krūtinės apimtis jai trukdo kasdienybėje atliekant elementariausius darbus, pavyzdžiui, vairuojant automobilį.

Moteris teigė buvusi priblokšta, kai sužinojo, kad po gimdymo savo pienu negalės maitinti vaikų – tai buvo neįmanoma dėl per didelės krūtinės apimties.

Interviu ponia Hawkins-Turner paminėjo savo vyrą, su kuriuo santuokoje pragyveno 13 metų.

„Jis apvertė mano gyvenimą. Jis su manimi elgėsi lyg su karaliene. Jis mylėjo mane ir mylėjo mano vaikus. Jis buvo mano angelas“,  – apie prieš 6 metus mirusį savo vyrą, buvusį oro pajėgų darbuotoją atsiliepė moteris.

Annies krūtinė sveria daugiau nei penkiasdešimt kilogramų, tačiau moteris nemano, kad kada nors darytųsi krūtinės mažinimo operaciją. 

„Kas kartą kai gaunu naują gydytoją, jis man siūlo daryti mažinimo operaciją, bet man ji nereikalinga. Mano nugara stipri ir aš niekad nejaučiau nugaros skausmo. Lankiau terapijos kursus, kuriuose mane mokė, kaip turiu elgtis, todėl aš nesusižalosiu“, – patikino moteris.

Annie nuotraukų galite pamatyti čia.

VIDEO: Worlds Biggest Natural Boobs

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius