-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filipas Kirkorovas atskleidė didžiausią savo paslaptį – JAV buvo teisiamas už žmogžudystę

Dalyvaudamas laidoje „Paslaptis už milijoną“ Rusijos estrados žvaigždė Filipas Kirkorovas atskleidė didžiausią savo paslaptį – pasirodo, daugiau nei prieš 10 metų Amerikoje jis buvo teisiamas už žmogžudystę.
Filipas Kirkorovas
Filipas Kirkorovas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kaip rašo ntv.ru, laidoje Filipas Kirkorovas papasakojo apie šešerius metus trukusį teismo procesą JAV, kurio metu buvo kaltinamas apsauginio nužudymu. Tačiau galiausiai 2010 metų liepos 16-ąją Naujojo Džersio Aukščiausiasis Teismas pripažino jį nekaltu.

Kaip pasakojo Filipas Kirkorovas, incidentas su tuo apsauginiu įvyko vieno jo koncerto kazino metu – lipdamas į sceną, prožektorių apakintas dainininkas į kažką atsirėmė ir stumtelėjo, tačiau pats nesuprato, ką. Tik po koncerto jo organizatoriai pasakė, kad dainininkas prieš lipdamas į sceną pastūmė ir sužeidė vieną iš apsauginių. Patirti sužalojimai nebuvo sudėtingi ir apsauginis mirė tik praėjus pusmečiui po incidento, tačiau jo šeima nusprendė bylinėtis.

Per tuos metus, kol vyko teismo procesas, Filipas Kirkorovas kone kas pusmetį turėjo skraidyti į JAV, kelionėms ir advokatams išleido krūvą pinigų, tačiau svarbiausia – patyrė labai daug streso, mat rimtai bijojo, kad jį gali pasiųsti už grotų.

„Tai labai nemalonu – liudyti, teisintis... Vienos iš kelionių metu buvau nuvažiavęs aplankyti Čikagos kalėjimo – patikėkit, reginys nėra malonus, – pasakojo Filipas Kirkorovas. – Turėjau būti pasiruošęs viskam, turėjau būti psichologiškai pasiruošęs blogiausiam.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius