Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiosios Britanijos lažybininkai siūlo lažintis, kuo vardu bus princo Williamo ir jo žmonos Catherine pirmagimis

Lažybininkai mano, kad princas Williamas ir jo žmona Catherine savo kūdikiui duos kokio nors artimo giminaičio vardą, ir tarp pradinių favoritų jau yra princo velionės motinos Dianos vardas.
Kate Middleton su sužadėtiniu princu Williamu
Catherine ir princas Williamas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lažybų punktai siūlo lažintis dėl daugybės dalykų – būsimo kūdikio vardo, lyties, svorio, krikštatėvių, plaukų spalvos ir net gimimo dienos ir laiko.

Kūdikis bus trečiasis žmogus eilėje į britų sostą ir tai reiškia, kad taip pat galima tikėtis karaliaus Johno II ar karalienės Anne II.

Firmos „William Hill“ ankstyvieji favoritai yra vardai Frances ir Johnas, dėl kurių lažinamasi santykiu 9:1. Dėl vardų Charlesas, George'as ir Victoria lažinamasi santykiu 10:1, dėl vardų Anne, Diana, Philipas, Richardas ir Spenceris – santykiu 12:1, o dėl Henry, Mary ir Sarah – santykiu 14:1.

Frances buvo antrasis Dianos vardas, jos tėvas buvo Johnas, o šeimos pavardė yra Spenceriai.

Dėl vardų Elizabeth ir Williamas lažinamasi santykiu 16:1, o dėl vardo Catherine – santykiu 20:1.

„Esame gana tikri, kad jie parinks tradicinį vardą iš šeimos“, – sakė airių lažybų kompanijos „Paddy Power“ atstovas Feilimas Mac Anas Iomaire'as.

„Manome, kad atsižvelgus į – pripažinkime – tai, kad jie nėra Lady Gaga, bet, tuo pačiu, nėra ta karališkųjų asmenų karta, kuri buvo prieš juos, būtų galima (sakyti, kad) jie labai neišprotės“, – pridūrė jis.

„William Hill“ dėl kūdikio lyties lažinamasi santykiu 10:11, o dėl dvynukų – santykiu 20:1.

Tuo tarpu „Paddy Power“ siūlo lažintis dėl krikštatėvių, į kuriuos realiausiais pretendentais yra laikomi Williamo brolis princas Harry ir Catherine sesuo Pippa Middleton.

Ši kompanija taip pat priima statymus dėl laiko, kada gims kūdikis, taip pat – dėl naujagimio svorio.

„Mūsų lažybininkai atrodo gana tvirtai įsitikinę, kad tai įvyks vidurkio intervale. Nemanau, kad Kate reikės labai kovoti. (O) žiūrėdami į tuos du (žmones) nemanome, kad yra pakankamai išteklių milžinui atsirasti“, – sakė F.Macas Anas Iomaire'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius