-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvynių besilaukianti Amal Clooney pirmą kartą parodė suapvalėjusį pilvuką

Dvynukų beislaukiantys aktorius George'as Clooney su žmogaus teisių advokate žmona Amal, pasirodė ant „Cezario“ apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo. Visgi čia daugelio akys buvo nukreiptos ne į žinomą aktorių, o į įspūdingai atrodančią jo mylimąją.
Georg'as Clooney su žmona Amal
Georg'as Clooney su žmona Amal / Scanpix nuotr.

Elegantišką „Armani“ suknelę vilkinti Amal Clooney, pirmą kartą pademonstravo suapvalėjusį pilvuką. Su George'u jie laukiasi dvynukų.

Be to, sudalyvavę Paryžiuje vykusiose „Cezario“ ceremonijoje jiedu išėjo ne tuščiomis – aktorius laimėjo auksinę statulėlę. Atsiimdamas apdovanojimą, aktorius padėkojo ir savo žmonai.

„Ačiū tau, Amal. Nėra dienos, kai nesididžiuočiau, kad esu tavo vyras. Labai laukiu artėjančių metų, o ypač mėnesių. Myliu tave labai“, – sakė jis.

Scanpix nuotr./George'as Clooney žmona Amal
Scanpix nuotr./George'as Clooney žmona Amal

15min primena, kad garsios poros dvynukai dienos šviesą turėtų išvysti birželį ir, kaip neseniai atskleidė George'o Clooney motina, jos marčia laukiasi porelės – berniuko ir mergaitės.

TAIP PAT SKAITYKITE: George'as Clooney patvirtino – jo žmona Amal laukiasi dvynių

Kalbos apie galimą Clooney šeimos pagausėjimą sklisti pradėjo sausio pradžioje, kuomet viename renginyje Londone Amal Clooney pasirodė su laisvo silueto suknele ir mažyčiu pilvuku.

Šie kūdikiai bus pirmi vaikai tiek 55 metų Holivudo aktoriui, tiek 39-erių pripažintai žmogaus teisių advokatei.

George'as Clooney ir Amal Alamuddin susipažino 2013-ųjų rudenį viename labdaringame renginyje. Po metų draugystės, 2014-ųjų rugsėjį, pora susituokė Venecijoje, o ištekėjusi už Holivudo žvaigždės Amal Alamuddin pasikeitė savo pavardę į vyro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius