-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fergie iš „Black Eyed Peas“: žmonės mano, kad esu nėščia dėl mano kintančio svorio

Amerikiečių grupės „Black Eyed Peas“ vokalistė Fergie papasakojo, kad ją kankina svorio svyravimai.
Fergie iš grupės „Black Eyed Peas“
Fergie iš grupės „Black Eyed Peas“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

35-erių dainininkės teigimu, kai kurie žmonės net pamano, kad ji laukiasi, dėl nuolat kintančio jos drabužių dydžio. Tarsi parodydama, kad tikrai nėra nėščia, atlikėja naujausiam „Allure“ žurnalui nusifotografavo vilkėdama seksualias ilgas kojines ir apatinius.

Leidinio viršeliui Fergie pozavo stambiu planu, minimaliai pasidažiusi, o duodama interviu buvo ypač atvira. „Aš vis priaugu, o po to vis numetu svorio nuo šlaunų į viršų. Mano bėda – disciplinos stygius, – sakė dainininkė, prisipažindama, kad negali atsispirti greitam maistui. – Akimirksniu užsimanau tokių užkandžių, tačiau stengiuosi dirbti su savimi.“

Fergie prisipažino mėgstanti eksperimentuoti su savo išvaizda, tačiau ją apstulbino kalbos, pasklidusios po pasirodymo šou „American Idol“, kuomet buvo teigiama, kad atlikėja yra pasidariusi plastinę operaciją. „Padariau du drastiškus dalykus – susišukavau plaukus į vieną pusę ir įsidėjau neoninę „lūpą“. Norėjau išmėginti kažką naujo, o žmonių reakcija buvo netikėta. Jie sakė, kad „Fergie buvo netikra“. Girdėjau kalbų, kokią beprotišką pinigų sumą išleidau savo veidui. Tai visiška nesąmonė“, – sakė dainininkė.

Fergie tvirtino turinti daugybę išvaizdos trūkumų, kaip ir kiekviena moteris, bet išmokusi su tuo susitaikyti. „Išmokau mylėti savo nosį, nes ji unikali. Ji įdomi ir paverčia mane išskirtine mergina“, – sakė Fergie. Ji pridūrė visuomet būsianti jauna širdimi, tačiau norinti gražiai pasenti.

Už aktoriaus Josho Duhamelio ištekėjusi moteris pridūrė šiemet mažiau laiko leisianti ant scenos, nes nori daugiau dėmesio skirti šeimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius