-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo „Lūšnynų milijonierius“ aktoriai tapo pora (nuotraukos, video)

Aktoriai, suvaidinę pagrindinius vaidmenis filme „Lūšnynų milijonierius“, pasak vieno jų kolegos, susitikinėja ir realiame gyvenime, rašo „Sky News“.
Freida Pinto ir Dave'as Patelas
Freida Pinto ir Dave'as Patelas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Devas Patelis ir Freida Pinto, kaip manoma, itin suartėjo per visą filmo, kuris tikėtinai taps vienu iš Oskarų favoritu šį savaitgalį, reklamos kampaniją nuolat būdami kartu.

„Manau, kad tai kažko nuostabaus pradžia“, – neabejoja jų kolega filme aktorius Anilas Kapooras. Jis neabejoja, kad ši porelė kartu atrodo nuostabiai.

18-metis D.Patelis jau dabar pelnė ne vieną pagyrimą ir apdovanojimą už savo vaidmenį filme, pasakojančiame apie neturtingą vaikiną Jamalį iš Mumbajaus lūšnynų, dalyvaujantį televizijos žaidime, kad laimėtų pinigų. 24-erių F.Pinto, vadinama naująja mados ikona, vaidina jo merginą Latiką.

A.Kapporio teigimu, jis nujaučia, kad „kažkas tvyro ore“, kai jie abu būna kartu. Neseniai pasirodė pranešimai, kad mergina nutraukė savo slaptą santuoką su viešųjų ryšių agentu, su kuriuo, kaip manoma, susituokė šiek tiek daugiau nei prieš metus.

„Lūšnynų milijonierius“ buvo nominuotas 10 Oskarų, ir beveik niekas neabejoja, kad būtent šis filmas gaus geriausio filmo apdovanojimą.

Daugiau poros nuotraukų galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius