Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Geriausioms aktorėms – „Oskarų“ prakeiksmas

Pramogų industrijoje netyla kalbos apie vadinamąjį „Oskaro“ prakeiksmą. Pasirodžius informacijai apie aktorės Kate Winslet ir režisieriaus Samo Mendeso skyrybas, imta gilintis į moterų, anksčiau gavusių šį apdovanojimą už geriausią aktorystę, istorijas.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atrodytų, gauti prestižinį Amerikos kino meno ir mokslo apdovanojimą – didžiausia bet kurios kino pasaulio atstovės svajonė, tačiau jau daugybę kartų pasitvirtino, kad „Oskaras“ netrukus savininkei atneša širdgėlą dėl nenusisekusios meilės.

Vos pradėjus svarstyti, kaip su vyru seksis šių metų apdovanojimuose „Oskaro“ statulėlę gavusiai aktorei Sandrai Bullock, pasirodė informacija apie Jesse'io Jameso neištikimybę.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, 45-erių S.Bullock gali tapti kita šio prakeiksmo auka, mat netyla kalbos, jog jos vyras, dievinantis motociklus, J.Jamesas buvo užmezgęs romaną su modeliu, kurio beveik visas kūnas išmargintas tatuiruotėmis. Amerikos spauda tikina, kad J.Jamesas su Michelle McGee, pravarde Bombshell, suko romaną net 11 mėnesių. Tatuiruota gražuolė žurnalui „In Touch“ išpasakojo daugybę dalykų apie laiką, praleistą su „vaniline gorila“ 40-mečiu J.Jamesu. S.Bullock yra trečioji J.Jameso žmona, pora susituokė prieš 5 metus.

Išsiskyrė gavusios statulėlę

Scanpix nuotr./Julia Roberts
Julia Roberts

Julia Roberts. 2001-aisiais kovo 25-ąją gavusi „Oskarą“ ji tik trumpai padėkojo savo vaikinui, tardama padėkos žodžius visiems artimiesiems. Praėjus vos keliems mėnesiams J.Roberts po 3 metų draugystės išsiskyrė su amerikiečių aktoriumi Benjaminu Brattu, kuris ją lydėjo į ceremoniją.

Reese Witherspoon. 2006-ųjų kovo 5-ąją aktorė dėkojo savo vyrui Ryanui Phillippe atsiimdama „Oskarą“. „Ačiū mano nuostabiam vyrui“, – sakė ji. Pora pateikė skyrybų dokumentus tų pačių metų lapkritį.

Hilary Swank. „Chadai, tu man – viskas, ačiū už palaikymą. Tai visas mano pasaulis“, – užlipusi ant scenos atsiimti savo jau antros „Oskaro“ statulėlės 2005-ųjų vasario 27-ąją sakė aktorė. H.Swank su amerikiečių aktoriumi Chadu Lowe po daugiau kaip 8 metų santuokos išsiskyrė 2006-ųjų sausį. Pora atlaikė pirmą aktorės „Oskarą“, antro – ne.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Charlize Theron
„Charlize Theron

Charlize Theron. 2004-ųjų vasario 29-ąją apdovanota „Oskaru“ negailėjo gerų žodžių savo vaikinui airių aktoriui Stuartui Townsendui. Iš viso jie kartu buvo 9 metus. Ch.Theron gavus „Oskarą“, pora ištvėrė dar 6-erius, tačiau galiausiai išsiskyrė.

Halle Berry. 2002 kovo 24-ąją ji tapo istorine kino industrijos asmenybe, mat buvo pirma tamsiaodė aktorė, gavusi „Oskarą“. „Mano vyre, kuris esi mano gyvenimo džiaugsmas, ir India, ačiū jums, kad atnešėte ramybę į mano gyvenimą“, – tada sakė H.Berry. Ji su antruoju sutuoktiniu dainininku Ericu Benetu, kurio dukrą Indią įsivaikino, išsiskyrė po apdovanojimų praėjus 18 mėnesių.

Helen Hunt. Tapo laureate 1998-ųjų kovo 23-iąją. Tąsyk ji dėkojo vaikinui Hankui Azaria ir sakė, kad jis – geriausias pažįstamas vyras. Šiek tiek daugiau kaip po dvejų metų, 2000-ųjų birželį, pora išsiskyrė.

„Scanpix“ nuotr./Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow. 1999-ųjų kovo 21-ąją gavo „Oskarą“. Tą dieną ji, dėkodama „draugui Benui Affleckui“, atskleidė pasauliui, jog jie – pora. Tiesa, santykiai ilgai netruko ir vos po dviejų mėnesių garsūs aktoriai pasuko skirtingais keliais.

Kate Winslet. Kol kas naujausia tariamo „Oskarų“ prakeiksmo auka. K.Winslet pernai vasario 22 dieną atsiimdama „Oskarą“ dėkojo „savo nuostabiam vyrui, kad šis ją myli tokią, kokia yra“. Nepraėjus nė mėnesiui pora nusprendė skirtis.

Ar „Oskarų“ prakeiksmas išties egzistuoja, nežinia, bet akivaizdu, kad Holivude dažna meilės istorija neturi filmams būdingos gražios pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius