Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktorius Hopperis susirgo prostatos vėžiu

Legendiniam Holivudo aktoriui Dennisui Hopperiui, kuris prieš kelias savaites buvo paguldytas į ligoninę dėl „smarkių į gripo panašių simptomų“, diagnozuotas prostatos vėžys.
Dennisas Hopperis
Dennisas Hopperis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Holivudas

Baikerių epo „Nerūpestingas keliautojas“ žvaigždė rugsėjo pabaigoje buvo tiriamas vienoje Niujorko gydymo įstaigoje dėl pilvo skausmų. D.Hopperis pasijuto blogai, kai buvo išvykęs reklamuoti naujo televizijos serialo „Avarija“, kuriame jis atlieka pagrindinį vaidmenį.

73 metų aktorius ir menininkas gydomas pagal „specialią programą“ Pietų Kalifornijos universiteto klinikoje, sakė jo vadybininkas Samas Maydew. Vadybininkas patvirtino, kad jo klientas susirgo prostatos vėžiu ir atšaukė visas planuotas keliones, kad įveiktų šią ligą. „Tikimės geriausia“, – sakė S.Maydew.

D.Hopperis buvo priverstas atšaukti pasirodymą meno darbų ir fotografijos parodoje, kuri vyksta Melburne esančiame Australijos kino centre.  Centras nurodė, kad paroda „Dennisas Hopperis ir naujasis Holivudas“ yra dedikuota „nepaprasto filmų kūrėjo ir menininko, kuris yra vienas svarbiausių Amerikos kultūros scenos evoliucijos atstovų nuo praeito amžiaus 6-ojo dešimtmečio iki mūsų dienų, darbui ir gyvenimui.“

D.Hopperis anksčiau šį mėnesį buvo paguldytas į ligoninę Niujorke, nes neteko per daug skysčio. 

Aktorius neseniai baigė filmuotis serialo „Avarija“ antro sezono serijose. Šis serialas kuriamas pagal 2004 metais „Oskarą“ pelniusį to paties pavadinimo filmą.  D.Hopperis pastaruoju metus taip pat dalyvavo keliuose didžiojo ekrano projektuose. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius