-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktorius Michaelas Douglasas gynė savo žmoną Cahterine Zetą-Jones nuo įkyraus paparaco (video)

Holivudo žvaigždė Michaelas Douglasas ketvirtadienį susistumdė su vienu paparacu Londone, kai jo žmona aktorė Catherine Zeta-Jones apkaltino jį smogus jai į veidą.
Michaelas Douglasas nusprendė pamokyti paparacą mandagumo.
Michaelas Douglasas nusprendė pamokyti paparacą mandagumo. / Kadras iš „YouTube“

Holivudo pora ketvirtadienį praleido britų karališkosios šeimos rezidencijoje Bakingamo rūmuose, kur C.Zetai-Jones sosto įpėdinis Velso princas Charlesas įteikė Britų Imperijos komandoro laipsnio ordiną.

Vėliau kino žvaigždės buvo parvežtos į savo viešbutį, tačiau išlipę iš automobilio aktoriai buvo priversti skintis kelią nuo fotografų minios, laukusios prie įėjimo į viešbutį.

Šio incidento vaizdo įraše, kurį gavo JAV televizijos bulvarinių naujienų laida „Entertainment Tonight“, girdima, kaip C.Zeta-Jones šūkteli „Kaip drįsti mane trankyti!“ vienam pernelyg uoliam paparacui, kai jie įžengė į viešbučio priimamąjį.

Aktorė pareikalavo: „Tuojau pat iškvieskit policiją. Jis man trenkė! Šis vyrukas man trenkė!“

M.Douglasas puolė ginti savo žmonos ir grasinamai pažvelgė į numanomą užpuoliką. Garsenybė išvadino jį niekšu, po to pastūmė fotografą, tačiau pribėgę viešbučio apsaugininkai abu vyrus išskyrė.

Kol kas nežinoma, ar policijai buvo pateiktas oficialus skundas dėl šio incidento, apkartinusio „žavingą“ dieną aktorių porai, sakė M.Douglaso atstovas Allenas Burry.

Kalbėdamas apie incidento vaizdo įrašą, jis sakė „Entertainment Tonight“: „Patys viską matėte. Visais kitais atžvilgiais kelionė ir ceremonija buvo žavinga ir visiems suteikė daug džiaugsmo.“

VIDEO: et_michael_douglas_paparazzi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius