Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Holivudo Šlovės alėjoje atidengta „Amerikos dievaičio“ prodiuserio Simono Fullerio žvaigždė

Los Andžele esančioje Holivudo Šlovės alėjoje pirmadienį buvo atidengta nauja žvaigždė, skirta televizijos ir muzikos prodiuseriui Simonui Fulleriui, o šioje ceremonijoje taip pat dalyvavo aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez bei mados pasaulio garsenybė Victoria Beckham.
Simonas Fulleris
Simonas Fulleris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Britui S.Fulleriui, kuris yra itin populiaraus televizijos talentų šou „Amerikos dievaitis“ (American Idol) idėjos autorius ir popmuzikos grupės „Spice Girls“ prodiuseris, skirta 2 441-oji Holivudo Šlovės alėjos žvaigždė. Jos atidengimo ceremonijoje dalyvavo „Amerikos dievaičio“ žiuri nariai Randy Jacksonas ir J.Lopez, taip pat pastarosios vyras dainininkas Marcas Anthony.

„Amerikos dievaičio“ vedėjas Ryanas Seacrestas ir šio šou buvusi laimėtoja kantri muzikos dainininkė Carrie Underwood pasakė kalbas, kuriose liaupsino britą pramogų pasaulio magnatą.

S.Fulleris taip pat tarė žodį. „Kaskart, kai pažvelgiu į šią žvaigždę, nematau savo vardo – matau vardus visų žmonių, su kuriais dirbau, visų, padėjusių man tai pasiekti“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius