-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo superžvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris filmuosis vesterne

Holivudo superžvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris, kuris dėl kompromituojančio sekso skandalo du mėnesius buvo atidėjęs savo planus grįžti į didįjį ekraną, dabar yra pasiruošęs užsidėti kaubojišką skrybėlę ir šokti į balną.
Arnoldas Schwarzeneggeris
Arnoldas Schwarzeneggeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Buvęs veiksmo filmų aktorius, vėliau tapęs politiku, nuo rugsėjo tikriausiai pradės filmuotis vesterne „Paskutinė dvikova“ (angl. „The Last Stand“), nors šiuo metu pradeda galintį užsitęsti skyrybų procesą su savo žmona Maria Shriver, pirmadienį pranešė kino industrijos šaltiniai.

„Tai senamadiškas vesternas, specialiai pritaikytas 63 metų palūžusiam vyrui, kuriam iškyla moralinis pasirinkimas... Mums šiam vaidmeniui visada reikėjo įsimintino veikėjo“, – vienas neįvardytas kino pramonės vadovas sakė tinklalapiui „Deadline Hollywood“.

Šią informaciją apie A.Schwarzeneggerio planus taip pat patvirtino savaitraštis „Entertainment Weekly“.

Aktorius gegužę sakė, kad stabdo derybas dėl savo vaidmens naujame kino sagos „Terminatorius“ (angl. „Terminator“) filme ir kituose Holivudo projektuose, nes norįs sutelkti dėmesį į savo asmeninį gyvenimą – po to, kai prisipažino, jog prieš 13 metų slapta susilaukė vaiko su savo šeimos namų tvarkytoja.

Buvusio Kalifornijos gubernatoriaus žmona praeitą savaitę pateikė prašymą nutraukti 25 metus gyvavusią santuoką, argumentuodama, jog šeimoje iškilo neišsprendžiamų skirtumų. A.Schwarzeneggeris ir M.Shriver kartu augina keturis vaikus.

Filmas „Paskutinė dvikova“, kurį režisuos kino kūrėjas iš Pietų Korėjos Kim Ji-woonas, turėtų pasirodyti kino teatruose ateinančiais metais.

Prieš užgriūnant skandalui dėl santykių su namų tvarkytoja, A.Schwarzeneggeris planavo filmuotis kino projekte „Cry Macho“, taip pat paskelbė ketinantis įgarsinti vieną superherojų animaciniame televizijos seriale „The Governator“.

Tačiau serialas buvo sustabdytas, o „Cry Macho“ taip pat kol kas nebus filmuojamas.

A.Schwarzeneggeris septynerius metus dirbo Kalifornijos gubernatoriumi, o jo antroji kadencija baigėsi šiemet sausį. Paskutinis jo pasirodymas didžiajame ekrane įvyko pernai, kai aktorius atliko kviestinės žvaigždės vaidmenį veiksmo filme „Nesunaikinami“ (angl. „The Expendables“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius