-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždžių kompleksai

Lietuvaitės jau išmoko gyventi be kompleksų, o štai Holivudo gražuolės vis dar kankinasi...
Beyonce
Beyonce / AOP nuotr.

Beyonce (30) kenčia nuo gausaus prakaitavimo

Trisdešimtąjį jubiliejų neseniai atšventusi ir jau kitąmet pirmagimio susilauksianti scenos deivė prisipažino kaskart per pasirodymus patirianti didžiulį stresą. Kai Beyonce pasirodo scenoje, jai kaipmat pradeda bėgti nosis, o visas kūnas – smarkiai prakaituoti.

„Kai dainuoju, negaliu tiesiog imti ir išsipūsti nosies. O dėl gausaus prakaitavimo jaučiuosi labai nešvari, todėl stengiuosi kuo dažniau keisti sceninius drabužius. Beprotiškai nekenčiu ir savo kojų, mat po daugelį metų trunkančio fizinio krūvio jos yra gerokai „padėvėtos“. Jei Dievas leistų pasikeisti dar vieną kūno dalį, tai būtų ausys. Kadangi jos man labai nepatinka, nuolat segiu didelius auskarus – taip mėginu paslėpti ausis“, – atvirai sako Beyonce.

AOP nuotr./Scarlett Johansson
AOP nuotr./Scarlett Johansson

Scarlett Johansson (25): „Esu stora“

Gražuolei Scarlett ne kartą teko atsakyti į žurnalistų klausimą, ar ji nesilaukia kūdikio. „Ir viskas tik dėl to, kad esu apvali. Dėl to kompleksuoju visą gyvenimą, puikiai suvokdama, jog niekada nebūsiu liekna. Storumas tiesiog užkoduotas mano genuose“, – įsitikinusi aktorė, kuriai dar kliūva jos kreivos kojos.

AOP nuotr./Cameron Diaz
AOP nuotr./Cameron Diaz

Cameron Diaz (38): „Mano krūtinė – katastrofiškai maža!“

Viena populiariausių aktorių ir dailiausių Holivudo kojų savininkė įsitikinusi, kad jos biustas – katastrofiškai mažas. „Tai kompleksas, kankinantis mane daugelį metų. Nuolat čiupinėju krūtinę tikėdamasi, kad ji vis dar auga, bet įtariu, jog ji bėgant metams tik dar labiau mažėja. Žinoma, galėčiau gultis ant grožio chirurgo stalo ir įsidėti implantus, tačiau man tai nepriimtina“, – sako Cameron.

AOP nuotr./Megan Fox
AOP nuotr./Megan Fox

Megan Fox (25): per maži rankų nykščiai

Fantastiško grožio veidas, dailios krūtys, purūs plaukai ir reklamos užsakovų taip dievinamas kūnas – štai kuo gali didžiuotis aktorė M.Fox. Tačiau nebūtų ji moteris, jei nerastų kažko, dėl ko leistų sau šiek tiek paliūdėti. „Man labai nepatinka mano rankų nykščiai. Jie per maži, todėl atrodo neproporcingai. Nuolat slepiu rankas, kad tik žmonės nepagalvotų, jog esu išsigimėlė“, – skundžiasi Megan.

AOP nuotr./Jessica Alba
AOP nuotr./Jessica Alba

Jessica Alba (30): „Nesu gražuolė“

Nors aktorė vadinama viena iš gražiausių ir seksualiausių pasaulio moterų, ji drįsta viešai pareikšti: „Aš nesu gražuolė. Pažvelgusi į koleges labai nuliūstu, nes šalia jų pasijuntu nevisavertė. Mano krūtys yra suglebusios, klubai – per platūs, kojas ir užpakaliuką „puošia“ celiulitas, o be makiažo aš net nedrįstu eiti į viešumą“, – sako Jessica, neseniai pagimdžiusi antrą dukrytę.

AOP nuotr./Kate Moss
AOP nuotr./Kate Moss

Kate Moss (37): „Nekenčiu savo strazdanų!“

Atvykusi į grožio studiją, pirmiausia manekenė vizažistės prašo kuo skubiau užmaskuoti jos strazdanas. „Ryte atsikėlusi iš lovos net negaliu į save žiūrėti. Strazdanos bjauroja mano išvaizdą, todėl be storo grimo sluoksnio vengiu rodytis viešumoje“, – sako Kate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius