Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į Cheryl Cole palatą – tik mama ir draugas šokėjas

Šiuo metu nuo maliarijos sveikstanti merginų grupės „Girls Aloud“ narė, britų televizijos projekto „X Factor“ teisėja Cheryl Cole ligoninėje neleidžia jos lankyti niekam, išskyrus jos mamą Joan ir artimą bičiulį, šokėją Dereką Houghą.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / „Scanpix“ nuotr.

Į ligoninės palatą nebuvo įleistos net geros atlikėjos draugės, tos pačios merginų grupės narės Kimberley Walsh ir Nicola Roberts. Britų žurnalistų teigimu, Ch.Cole taip elgiasi nenorėdama, kad kas nors matytų ją nusilpusią ir išvargintą ligos.

Pristabdė skyrybas

Ch.Cole į šalį atidėti teko ir šiuo metu vykstantį skyrybų procesą su neištikimybėmis pagarsėjusiu sutuoktiniu futbolininku Ashley Cole'u. Teigiama, kad 27-erių dainininkė yra per silpna susitikti su advokatais ir neturi jėgų domėtis skyrybų dokumentų tvarkymu. Anot Ch.Cole draugų, dėl skyrybų ir daugybės streso ir taip liekna dainininkė numetė dar daugiau svorio. Tai, pasak gydytojų, lėmė imuninės sistemos nusilpimą, todėl atlikėjai sunkiau atsigauti po infekcinės ligos.

Teks keisti mitybą

Sveikstančiai Ch.Cole medikai patarė keisti mitybos įpročius ir mažinti darbo krūvį. Prieš kurį laiką pati dainininkė pasakojo apie mamos rekomenduotą dietą, kurios esmė – atsisakyti maisto, netinkančio pagal kraujo grupę. „Cheryl sunkiai randa laiko net užkąsti. Ji būna tokia užsiėmusi, kad pasistiprinti lieka saldainiais ar limonadu“, – sakė dailymail.co.uk šaltinis. Kartą padriką atlikėjos maitinimąsi yra pakomentavęs ir jos bičiulis dizaineris Julienas McDonaldsas. „Kai kartu leidžiame laiką, ji į burną įsimeta tik šokoladinį batonėlį ar atsigeria kokakolos“, – pasakojo dizaineris.

Jau kurį laiką Ch.Cole sveiksta privačioje klinikoje, iš ten ją išleisti tikimasi šio mėnesio pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius