Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaukus Gwyneth Paltrow ir Chriso Martino vakaras: paparacai pagavo garsią porą

Paparacai trina rankas: pagaliau jiems pavyko įamžinti garsią pramogų pasaulio porą – aktorę Gwyneth Paltrow ir grupės „Coldplay“ vokalistą Chrisą Martiną. Nors pora susituokė 2003-iaisiais, jų bendras nuotraukas, kaip ir pasirodymus viešumoje, galima skaičiuoti vienetais.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šįsyk garsūs sutuoktiniai, regis, nutarė nesislapstyti leisdami vakarą paplūdimyje su garsiuoju reperiu Jay-Z. Pramogų pasaulio žvaigždės buvo pastebėtos besilinksminančios šiaurinėje Niujorko valstijos dalyje, prie G.Paltrow ir Ch.Martino atostogų rezidencijos.

Šešerius metus santuokoje gyvenanti pora poilsiavo su atžalomis. 37-erių G.Paltrow ir 33-ejų Ch.Martinas augina du vaikus – 6-erių dukrą Apple bei 4-erių sūnų Moses.

Ne paslaptis, kad aktorė bičiuliaujasi su populiariąja atlikėja Beyonce, tačiau šįsyk į draugišką pasisėdėjimą paplūdimyje Beyonce sutuoktinis 40-metis Jay-Z atvyko vienas. Šios garsios šeimos bendrauja 6 metus – prieš tiek laiko susipažino per vieną labdaros renginį.

„Chrisas – nuostabus žmogus, jis atsidavęs tam, ką daro, be to, yra labai protingas. Jo žmoną myliu, o jų vaikai mane vadina dėde Jay. Tai labai malonu“, – žurnalistams yra sakęs Jay-Z.

Žvaigždės, atrodė, gerai leidžia laiką, tačiau fotografams pro akis nepraslydo ant Ch.Martino kojos uždėtas kulkšnies įtvaras. Kaip pranešama, jis greičiausiai susižeidė plaukiodamas banglente.

Vieni retų kadrų, kuriuose Ch.Martinas ir G.Paltrow kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius