-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez per Amerikos muzikos apdovanojimus greta jauno mylimojo spinduliavo seksualumu

Pasirodžiusi Amerikos muzikos apdovanojimų (AMA) scenoje dainininkė Jennifer Lopez darsyk pademonstravo pavydėtiną figūrą ir seksualiais judesiais užvedė publiką. Neabejojama, kad pasirodydama kartu su jaunu mylimuoju šokėju ji norėjo sukelti pavydą ir buvusiam vyrui, renginyje taip pat pasirodžiusiam Marcui Anthony.
Jennifer Lopez ir reperis Pitbullis
Jennifer Lopez ir reperis Pitbullis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nors AMA scenoje buvo daugybė pirmo ryškumo muzikos pasaulio žvaigždžių, tokių kaip Christina Aguilera, Justinas Bieberis, Davidas Guetta, Nicki Minaj, Chrisas Brownas ir Katy Perry, J.Lopez sulaukė bene daugiausia dėmesio.

Provokuojančią dainos „On The Floor“ versiją atlikusi atlikėja ant scenos pasirodė kartu su naujausiu mylimuoju, šokėju Casperu Smartu. Šis šoko pusnuogis, o J.Lopez nevengė prie jo prisiglausti. „Pavergėme šou su Jennifer Lopez“, – vėliau „Twitter“ rašė C.Smartas.

Savojo numerio metu 42-ejų dainininkė nusirengė, likdama tik su kūno spalvos blizgučiais puoštu aptemptu kostiumu. Seksualiais judesiais ji kaitino ir drauge pasirodžiusį reperį Pitbullį.

Kai kuriems toks meilus elgesys užkliuvo, mat po pasirodymo su J.Lopez Pitbullis lipo dainuoti drauge su jos buvusiu vyru Marcu Anthony. Šis, beje, stengėsi nenusileisti buvusiai mylimajai ir į sceną užlipo gražuolių merginų apsuptyje.

Beje, J.Lopez AMA buvo tituluota kaip Mėgstamiausia lotynų muzikos atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius