Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Joe Jonas pirmą marihuanos suktinę surūkė įkalbėtas Miley Cyrus ir Demi Lovato

Dainininkas, iširusios grupės „Jonas Brothers“ narys Joe Jonas prisipažino, kad pirmą marihuanos suktinę surūkė įkalbėtas dainininkių Miley Cyrus ir Demi Lovato, rašo „Vulture“.
Joe Jonas ir Demi Lovato 2010-aisiais
Joe Jonas ir Demi Lovato 2010-aisiais / AFP/„Scanpix“ nuotr.

24-erių dainininkas atvirame interviu papasakojo apie paauglystės eksperimentus su narkotikais.

„Pirmą kartą žolės rūkiau su Miley Cyrus ir Demi Lovato. Man buvo 17 ar 18 metų. Jos mane vis ragino: nagi, pabandyk! Taigi pabandžiau, ir viskas buvo gerai. Dabar žolės neberūkau“, – atviravo dainininkas. Tuo metu dainininkėms Miley Cyrus ir Demi Lovato turėjo būti apie 14–15 metų.

Interviu Joe Jonas paatviravo ir apie savo santykius su merginomis. Dainininkas atskleidė, kad pirmoji rimta jo mergina buvo aktorė Ashley Greene, su kuria jis susitikinėjo metus. Po skyrybų su ja dainininkas keletą metų nebuvo užmezgęs jokių rimtų santykių, o paskui pradėjo susitikinėti su dabartine mergina Blanda Eggenschwiler. „Dabar aš esu su ta, kuri man iš tiesų labai rūpi. Mes puikiai vienas kitą suprantame“, – apie mylimąją kalbėjo dainininkas.

Dainininkas taip pat atskleidė, kad yra turėjęs ir trumpalaikių romanų su gerbėjomis. „Buvo metas, kai tikrai naudojausi savo padėtimi. Pamenu, kartą pakviečiau gerbėją į kiną ir mes visą seansą glamonėjomės“, – atviravo Joe Jonas.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Joe Jonas ir Blanda Eggenschwiler
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Joe Jonas su mylimąja Blanda Eggenschwiler

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius