-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnas Mayeris nepamiršta Jennifer Aniston

Gitaristas J.Mayeris niekaip negali išmesti Jennifer Aniston iš galvos, britų „Heat“ žurnalui tvirtino buvusi muzikanto meilužė.
122666112847rs071217a401
Johnas Mayeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Johnas buvo tiesiog sugniuždytas dėl skyrybų su Jennifer. Jis man prisipažino, kad tikrai nemanė, jog Jennifer gali jį mesti  – tai buvo šokiruojama žinia. Johnas niekaip negali išmesti jos iš galvos – nuolat kalba apie Jennifer. Pastaruoju metu naktimis grodavo gitara ir dainuodavo apie ją“, Didžiosios Britanijos žurnalui „Heat“ pasakojo aktorė Scheana Marie Jancan, kuri susitikinėjo su muzikantu praėjusį mėnesį.

Pasak Scheanos, kuri sutiko Johną renginyje, kuriame pati dirbo padavėja, dainininkas mylimąją bandė pamiršti susitikinėdamas su įvairiomis merginomis.

Nepaisant reguliariai atnaujinamo dienoraščio apie asmeninį gyvenimą, Johnas baigė romaną su Scheana, šiai pradėjus atvirauti apie santykius žurnalistams. Moteris prisipažino nesuprantanti, kodėl jis taip pasielgė.

„Aš nesuprantu, kodėl jis toks susinervinęs, kad kalbu apie mudu. Aš apie jį pasakiau tik gerų dalykų“, – pridūrė Scheana.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius