-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnny Deppas prisipažino sykį sau padegęs galvą

Garsusis Johnny Deppas, pasirodo, kartą, tiesiogine to žodžio prasme, vos nesusigadino jam milijonus uždirbusio žavaus veido. Aktorius atskleidė, kad vaikystės pokštas su ugnimi vos nesibaigė tragiškai.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Būdamas visai jaunas, sumaniau su bičiuliais papokštauti. Tyliai prarijau šiek tiek benzino, papūčiau į žiebtuvėlį ir padegiau. Po akimirkos mano galva liepsnojo“, – Showbizspy.com sakė 48-erių J.Deppas, prisipažindamas, kad poelgis buvo išties labai kvailas.

Jis tikino tąsyk labai išsigandęs. „Kai galva degė elgiausi keistai. Iš pradžių supanikavau, suprasdamas, kad nieko negaliu padaryti, pradėjau bėgti, o tai – tikrai blogiausias sprendimas įvykus tokiai nelaimei. Džiaugiuosi, kad netoliese buvo mano draugas Bonesas, kuris atskubėjo į pagalbą ir mane užgesino. Jis išgelbėjo mano gyvybę“, – sakė aktorius.

Šiuo metu J.Deppas reklamuoja savo naujausią filmą „The Rum Diary“ (liet. „Romo dienoraštis“), sukurtą pagal to paties pavadinimo Hunterio S.Thompsono romaną.

Režisieriaus Bruce‘o Robinsono juostos filmavimas prasidėjo dar 2009-ųjų kovą Puerto Rike. Pagrindinį Polo Kempo vaidmenį atliekantis J.Deppas vaidina keliaujantį žurnalistą, kuris pavargęs nuo Niujorko ir Amerikos išvyksta į Puerto Riką. Čia Polas pradeda mėgti romą, o jo mintis užkariauja moteris, kurią įkūnija jauna aktorė Amber Heard.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius