-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johno Malkovichiaus vakarienė Artūro Zuoko namuose: apie krepšinį, Vilnių, operą ir madą

Vilniaus meras Artūras Zuokas šią savaitę savo namuose vakarienės priėmė garsų aktorių Johną Malkovichių, Lietuvos sostinėje besifilmuojantį Gabriele Salvatoreso filme „Sibirietiškas auklėjimas“. A.Zuokas tikina, kad suderinti vakarienę su pasaulinio lygio kino žvaigžde buvę labai lengva, o pokalbis paliko puikų įspūdį.
Zuokai su Johnu Malkovichiumi
Zuokai su Johnu Malkovichiumi / Artūro Zuoko nuotr.

„Žinote, visos tos žvaigždės yra labai geri, nuoširdūs ir paprasti žmonės“, – įspūdžiais iš vakarienės su J.Malkovichiumi su 15min.lt dalijosi Vilniaus meras.

A.Zuokas pasakojo, kad J.Malkovichiui Vilnius paliko puikų įspūdį. „Jam patiko Vilniaus Senamiestis, o ypač tai, kad čia, skirtingai nei daugelyje miestų, kino žvaigždė gali ramiai pusryčiauti lauko kavinėje ir jo niekas neužpuls su kameromis“, – pasakojo A.Zuokas.

Anot Vilniaus mero, Vilnių už jo žmonių ramumą ir supratingumą žvaigždėms yra įvertinęs ir anksčiau Vilniuje lankęsis Jeremy Ironsas.

„Jie abu stebėjosi, kad Vilniuje gali jaustis taip laisvai. J.Malkovichius tokią ramybę vertino kaip miesto gyventojų supratingumą ir pagarbą kito žmogaus asmeninei erdvei“, – sakė A.Zuokas.

Pasak Vilniaus mero, J.Malkovichius Vilniaus Senamiesčiu vienas grožisi nuo pat atvykimo į Lietuvą. „Kartą šią savaitę vykdamas namo Užupyje pamačiau labai panašų į jį žmogų, pamaniau, kad galėtų antrininku būti, o per vakarienę išsiaiškinome, kad tai ir buvo J.Malkovichius“, – su šypsena atsiminė meras.

Daugiau Simo Jasaičio ir Jono Valančiūno

Vilniaus merą susitikime su J.Malkovichiumi itin nustebino kino žvaigždės žinios apie krepšinį. Pasirodo, J.Malkovichius įdėmiai stebėjo Lietuvoje vykusį Europos vyrų krepšinio čempionatą ir puikiai žinojo Lietuvos komandos žaidėjus.

„Mane nustebino, kad jis puikiai žinojo Lietuvos žaidėjus, ypač gyrė Simą Jasaitį ir Joną Valančiūną. Sakė, jiems būtų leidęs žaisti daugiau“, – linksmai atsiminė A.Zuokas.

Be to, Vilniaus meras su J.Malkovichimi dar aptarė operą, kurioje aktorius neretai vaidina, kiną, bei madą.

„Pakalbėjome ir apie madą, nes aktorius atėjo į svečius vilkėdamas savo kolekcijos megztuką“, – sakė meras.

A.Zuokas tikino, kad su J.Malkovichiumi rado ir ne vieną bendrą pažįstamą: aktorę Ingeborgą Dapkūnaitę,  pernai mirusį aktorių Denisą Hopperį.

„Kitąmet JAV vyks turas motociklais šiam aktoriui atminti, pakviečiau J.Malkovichių dalyvauti“, – teigė A.Zuokas.

Tuo tarpu pats Vilniaus meras taip pat sulaukė netikėto kvietimo iš J.Malkovichiaus. Kitą savaitę jiedu turėtų susitikti vakarienės jau aktoriaus namuose Bostone, nes Vilniaus meras planuoja artimiausiomis dienomis vykti į JAV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius