-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karalienės Elizabeth II anūkė Zara Tindall susilaukė pirmos atžalos

Didžiosios Britanijos karališkąją šeimą papildė dar vienas kūdikis – karalienės Elizabeth II anūkė ir princo Williamo pusseserė Zara Tindall susilaukė dukters.
Zara Tindall su močiute karaliene Elizabeth II
Zara Tindall su močiute karaliene Elizabeth II / AOP nuotr.

Penktadienį Bakingamo rūmai pranešė, kad ankstyvą rytą Glosteršyro karališkojoje ligoninėje Zara Tindall pagimdė 3 515 gramų sveriančią mergaitę. Zaros sutuoktinis Mike'as Tindallas dalyvavo gimdyme. Mama ir kūdikis jaučiasi puikiai ir jau yra namuose.

„Karalienė, Edinburgo princas, princesė Anne ir kapitonas Markas Phillipsas bei Mike'o tėvai, ponas Phillipas ir ponia Linda Tindallai, apie tai informuoti ir labai džiaugiasi naujienomis. Kūdikio vardas bus paskelbtas vėliau“, – rašoma Bakingamo rūmų pranešime.

Pranešama, kad sutuoktiniai norėjo staigmenos ir iš anksto nežinojo, berniukas ar mergaitė jiems gims.

Sužinojęs naujienas šalies ministras pirmininkas Davidas Cameronas „siunčia daugybę sveikinimų gražiajai porai ir jos didenybei karalienei“.

AOP nuotr./Zara Tindall likus savaitei iki gimdymo
AOP nuotr./Zara Tindall likus savaitei iki gimdymo

Naujagimė yra pirmas Zaros ir Mike'o Tindallų vaikas, trečiasis princesės Anne anūkas ir ketvirtasis Elizabeth II bei jos vyro Edinburgo princo Philipo proanūkis. Mergaitė yra 16-a eilėje į Didžiosios Britanijos sostą.

Apie Zaros Tindall, visuomenėje dažnai pristatomos mergautine Phillips pavarde, ir jos vyro Mike'o Tindallo šeimos pagausėjimą Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai pranešė liepos pradžioje.

Zara su buvusiu regbio žaidėju Mike'u Tindallu susituokė 2011-ųjų vasarą. Jiedu susipažino 2003-iaisiais per pasaulio regbio čempionatą Australijoje, kurį laimėjo Anglijos rinktinė su Mike'u priešakyje.

Zara Tindall ir Mike'as Tindallas
Zara Tindall ir Mike'as Tindallas

32-ejų Zara yra Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II ir princo Philipo anūkė, jos motina princesė Anne (63 m.) – vienintelė Elizabeth II ir Philipo dukra. Zaros ir jos brolio Peterio tėvai nusprendė, kad jų vaikai augs kaip paprasti piliečiai, taigi jiems nesuteikti jokie titulai, jų neturės ir Zaros pirmagimis. Nepaisant to, Zara Tindall yra 15-a eilėje į sostą.

Zara Tindall yra buvusi pasaulio jojimo čempionė. 2012-ųjų Londono olimpiadoje ji pelnė sidabro medalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius